Hazırlık Maçı | İtalya 0-0 Türkiye | MS | 4 Haziran | TRT Spor

Büyük bir bal yaşamazsak MT kadrosu çok kötü. İyi olan topçular da tecrübesiz bu seviye için.

Montella akıllı oynatırsa max gruptan çıkarız, sonrası kura şansıyla olur belki.

2008deki Arda Turan gibi bir x factor çıkmalı, Güler ya da Kenan’dan.

Hakan ise takıma her anlamda liderlik etmeli.

rasyonel baglam da - ben pek umutlu degilim sahsen.

Savunmamiz iyi olsa bir nebze ama kotu yani. Abdul var eli yuzu duzgun bir tek. Beklerimiz de biri yerelde ucan kacan isim digeri de vasat bir sezon yasiyor. Ortasada da elle tutulur defansif yonlu tek isim Ismail sanirsam. Forvetimiz zaten yok.. Enes'in icinden hayvan cikmazsa tabi. Bakalim. Farkli bir oyun yapmamiz lazim son maclarda kotuydu takim.

çahlar pala merih tandemine hazır mısınız

Savunmamiz iyi olsa bir nebze ama kotu yani. Abdul var eli yuzu duzgun bir tek. Beklerimiz de biri yerelde ucan kacan isim digeri de vasat bir sezon yasiyor. Ortasada da elle tutulur defansif yonlu tek isim Ismail sanirsam. Forvetimiz zaten yok.. Enes'in icinden hayvan cikmazsa tabi. Bakalim. Farkli bir oyun yapmamiz lazim son maclarda kotuydu takim.

Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal sakatlıkları dolayısıyla kadrodan çıkartıldı.

Kaan Ayhan'ı da stoper oynatabilir. Stoperde bayılmasam da diğerlerinden daha fazla güven veriyor.

Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal sakatlıkları dolayısıyla kadrodan çıkartıldı.

Saol Alper, takip edemedim gundemi o nedenle eminde olamadim yazarken hatta. Valla BAY forvet oynamali o vakit. Defans zaten kotuydu, kor topal devam Abdul tek durumu olusuyor. Yanindaki her kim olursa olsun modern ve ideal degil bu oyuna. En yakini takoz Samet olur hoca kontenjanindan tabii.

italya maca ful motive cikacak kanisindayim .
kendi basliklarinda da belirtmistim , kamp'a eski efsane ikonik isimleri davet ettiler. izledigim kadariyla da bayagi saglam hazirlaniyorlar.
bu motive ve konsantrasyonun ilk yansimasini bizim macta goruruz gibi .

biz , takim geneli ve her oyuncunun saha da aksiyon ve reaksiyonu nasil ve ne derece dogru,etkili ve yerinde yapacagiz , bu tarafim adina en merak ettigim denklem.

italya bu baglamda dogru test olacak bunlari gormek adina.

Kaan Ayhan'ı da stoper oynatabilir. Stoperde bayılmasam da diğerlerinden daha fazla güven veriyor.

bu da bir alternatif.

ben sahsen, -hoca dan bu bolge de - okay surprizi de bekliyorum.(iyi kotusunden bagimsiz)
wba takiminda stoper oynadigi maclar baz aldigimda.

.

italya takiminda kanat tipolojiler dar alan patlamali cok seri giden isimler.
kanat bekler zamanlama vsyi iyi ayarlamali.

bizim takimda top rakipdeyken ; *reaksiyonu ne derece de gosterecegiz . . .
top bizdeyken *aksiyonu ne derece gosterecegiz . . .
< ---bizim adimiza turnuvaya dair -bu en merak ettigim denklem.

birde yeri gelmisken yazayim istedim ,
son finallerde anlamsiz geriden oyun kurulumu yaparken elimize yuzumuze bulastirmistik defans dan cikislarda.

yazacak daha cok sey var. velhasil , oyle vasat bir euro yasadik ki, bu finallere giris yaparken bile o gunleri tekrardan hatirladim. kabus gibiydi.

rasyonel olarak, beklentim mac mac giderken durum degerlendirmesi yapmak.

kadroya cagrilan dususdeki kimi isimler, son maclarimizdaki goruntu,ozellikle macar hazirlik macinda hayal kirikligi performans.
kadro da mevkisel olarak skala nin dusuklugu(forvet bolgesi bariz) .

sozun ozu - italya macinda bastan sona ciddi bir oyun oynanmali.
italyanlar resmi mac gibi ciddiye alacaklar diye dusunuyorum.bayagi motive buldum ortamlarini ve calismalarini.

saygi ve selamlar.

Samet'i Müldür'ü falan oynatırsan ana avrat söverim

Zeki ----- Ozan ---- Apo ------ Ferdi

--------Hakan ---- Kaan -------------

Irfan---------Can-------------Kenan

--------------BAY---------------------

Bu macta söyle bisey denese keske.

Geri
Üst Alt