Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 40 euro seve seve verirdim
simdi burda kabelden ligtv actirirsam, 25 euro (hd yayini yok, ligtv 2 ve 3 mü ne, onlar yok, sadece ligtv ana kanali ve showtv plus 2-3 kanal daha var sacma sapan.
sonra sky dan champions ligin tüm maclari,uefa, permier lig ve seria a liglerin top maclarini izlemek icin bi 30 euro
internete giden 30 euro
al sana 85 euro aylik
muthis para yahu
ki, bizim lig maclari haric diger maclarini nerdeyse hd kalitesinde internetten bulabilirsin.
Salman'in dedigi gibi, kablo üzeri oluyor sadece, anten falan yasak benim buralarda, birde zemin katta olunca direk göze batiyor bende de. sirf türk kanallarini izlemek icin ayda 10,50 falan ödüyoruz kablo fiyati dahil. izlediklerim dandik dandik kanallar, euro star - show türk - atv euro - eurod - kanal 7 avrupa - trt türk - ntv avrupa var. birde ligtv eklesem paket fiyati zaten 25 euro, kablo ücreti falan filan 30 euro girecek bana. sinirsiz internet ve telefona zaten hayvan gibi 50 euro veriyoruz.
Canak yasaksa selfsat anteni alsana olm, cama bile takiliyor o.
![]()
Digitürk Play'de ücretsiz diyor.Üyelik açıp izlenebilir sanırım.
Bunu bir sorayim ozaman ben, böyle birseyin oldugunu biliyordum da hic aklima gelmedi
Bakayim.
Benim gibi yap, digi almanyadan(canak anten üzeri 25euro aylik), dsmart türkiye'den(canak anten üzeri 20tl aylik). Toplam 35 euro gibi bir rakam yapiyor aylik.
Canak yasaksa selfsat anteni alsana olm, cama bile takiliyor o.
![]()
bu canak anten isini de sansizligima birtürlü cözemedim.
bizim bina, daha dogrusu catisi antenlere uygun degil, hic yok yani catimizda anten, komsu binalarda var, birtürlü arayip sormadim gitti, bir formular yolluyorlar, doldurup yollaman lazim, gelip kendileri kuruyorlarmis.
yoksa kendi yapabilsem, cikip catiya yerlestirbilsem, istedigim zaman-bozuldugu zaman falan- oynatabilsem hemen kurardim.
ne olacagi belli olmadan gidip canak antene, receivere falan nerden bakarsan bak, bi 400 euro vermekte riskli bir is.
Sen de git bir selfsat anteni al o zaman, onu cama monte edersin. :ayatollah:
Cihazla birlikte 200 euroya halledersin bu isi.