Hazırlık Maçı | Kartalspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 10 Eylül

Cevap: Hazırlık Maçı | Kartalspor - Galatasaray | 10 Eylül | 17.00 | Lig TV

harbi ligtv mi veriyor ooh.

Salman'in dedigi gibi, kablo üzeri oluyor sadece, anten falan yasak benim buralarda, birde zemin katta olunca direk göze batiyor bende de. sirf türk kanallarini izlemek icin ayda 10,50 falan ödüyoruz kablo fiyati dahil. izlediklerim dandik dandik kanallar, euro star - show türk - atv euro - eurod - kanal 7 avrupa - trt türk - ntv avrupa var. birde ligtv eklesem paket fiyati zaten 25 euro, kablo ücreti falan filan 30 euro girecek bana. sinirsiz internet ve telefona zaten hayvan gibi 50 euro veriyoruz.

ben 40 euro seve seve verirdim

simdi burda kabelden ligtv actirirsam, 25 euro (hd yayini yok, ligtv 2 ve 3 mü ne, onlar yok, sadece ligtv ana kanali ve showtv plus 2-3 kanal daha var sacma sapan.

sonra sky dan champions ligin tüm maclari,uefa, permier lig ve seria a liglerin top maclarini izlemek icin bi 30 euro

internete giden 30 euro

al sana 85 euro aylik

muthis para yahu

ki, bizim lig maclari haric diger maclarini nerdeyse hd kalitesinde internetten bulabilirsin.

Benim gibi yap, digi almanyadan(canak anten üzeri 25euro aylik), dsmart türkiye'den(canak anten üzeri 20tl aylik). Toplam 35 euro gibi bir rakam yapiyor aylik.

Salman'in dedigi gibi, kablo üzeri oluyor sadece, anten falan yasak benim buralarda, birde zemin katta olunca direk göze batiyor bende de. sirf türk kanallarini izlemek icin ayda 10,50 falan ödüyoruz kablo fiyati dahil. izlediklerim dandik dandik kanallar, euro star - show türk - atv euro - eurod - kanal 7 avrupa - trt türk - ntv avrupa var. birde ligtv eklesem paket fiyati zaten 25 euro, kablo ücreti falan filan 30 euro girecek bana. sinirsiz internet ve telefona zaten hayvan gibi 50 euro veriyoruz.

Canak yasaksa selfsat anteni alsana olm, cama bile takiliyor o.

h30-selfsat-fenstermontage-eigenbau_9718.jpg

Digitürk Play'de ücretsiz diyor.Üyelik açıp izlenebilir sanırım.

Canak yasaksa selfsat anteni alsana olm, cama bile takiliyor o.

h30-selfsat-fenstermontage-eigenbau_9718.jpg

Bunu bir sorayim ozaman ben, böyle birseyin oldugunu biliyordum da hic aklima gelmedi :o

Bakayim.

Ligtv keşke Genoa maçını da verseydi.

2012910152950710.jpg

Arkadaşlar maç ücretsiz, haberiniz olsun. Sadece digitürk play sayfasından üyelik alıyorsunuz, bu kadar.. Az önce baktım yayına başlamışlar bile..

Bunu bir sorayim ozaman ben, böyle birseyin oldugunu biliyordum da hic aklima gelmedi :o

Bakayim.

Bu selfsatlari 70 euroya falan bulabiliyorsun. Digi'nin hd kanallarini izleyebilmek icin ben de bundan bir tane alacam. Bizim balkona ikinci bir canak monte etmek istemiyorum. :)

Benim gibi yap, digi almanyadan(canak anten üzeri 25euro aylik), dsmart türkiye'den(canak anten üzeri 20tl aylik). Toplam 35 euro gibi bir rakam yapiyor aylik.

bu canak anten isini de sansizligima birtürlü cözemedim.

bizim bina, daha dogrusu catisi antenlere uygun degil, hic yok yani catimizda anten, komsu binalarda var, birtürlü arayip sormadim gitti, bir formular yolluyorlar, doldurup yollaman lazim, gelip kendileri kuruyorlarmis.

yoksa kendi yapabilsem, cikip catiya yerlestirbilsem, istedigim zaman-bozuldugu zaman falan- oynatabilsem hemen kurardim.

ne olacagi belli olmadan gidip canak antene, receivere falan nerden bakarsan bak, bi 400 euro vermekte riskli bir is.

Donma falan olmaz demi Playde ?

Riera sol bek oynasın.

2012910152950710.jpg

İyi oldu bu :D

bu canak anten isini de sansizligima birtürlü cözemedim.

bizim bina, daha dogrusu catisi antenlere uygun degil, hic yok yani catimizda anten, komsu binalarda var, birtürlü arayip sormadim gitti, bir formular yolluyorlar, doldurup yollaman lazim, gelip kendileri kuruyorlarmis.

yoksa kendi yapabilsem, cikip catiya yerlestirbilsem, istedigim zaman-bozuldugu zaman falan- oynatabilsem hemen kurardim.

ne olacagi belli olmadan gidip canak antene, receivere falan nerden bakarsan bak, bi 400 euro vermekte riskli bir is.

Sen de git bir selfsat anteni al o zaman, onu cama monte edersin. :ayatollah:

Cihazla birlikte 200 euroya halledersin bu isi.

Ben üye oldum istenen programları falan kurdum.Şu an yayın yok normal mi?

Edit:Açıldı şu an LİG TV izliyorum Play'den.

Sen de git bir selfsat anteni al o zaman, onu cama monte edersin. :ayatollah:

Cihazla birlikte 200 euroya halledersin bu isi.

özelden anlatsana bu sistemi bana, ilk defa duyuyorum.

hemen alirim valla eger burda varsa,y asak degilse

Geri
Üst Alt