Hazırlık Maçı | Kartalspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 10 Eylül

Cevap: Hazırlık Maçı | Kartalspor - Galatasaray | 10 Eylül | 17.00 | Lig TV

Riera sol kanat oynasa keske. Bi görsek ne durumda.

Sol bek oynasin. Caglar sac bas yoldurtmus yine. Izleyenler cok vasatti diyor. Riera´dan baska alternatifimiz yok acikcasi.

Hakan Balta´nin da durumunu görüyoruz. Simdi ciddi birsey olmayabilir, ama ilerde Allah korusun olabilir.

Riera´yi hazir tutmak zorundayiz bir sekilde. Sonra Riera´yi hazirlayacagiz diye yanmayalim yani

Re: Hazırlık Maçı | Kartalspor - Galatasaray | 10 Eylül | 17.00 | Lig TV

Lig Tv den beni izleyin, Gsc pankartı acarim :D

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Cevap: Re: Hazırlık Maçı | Kartalspor - Galatasaray | 10 Eylül | 17.00 | Lig TV

Lig Tv den beni izleyin, Gsc pankartı acarim :D

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

GSCimbom.com ailesi olarak Takımımıza başarılar dileriz felan :asd:

Sol bek oynasin. Caglar sac bas yoldurtmus yine. Izleyenler cok vasatti diyor. Riera´dan baska alternatifimiz yok acikcasi.

Hakan Balta´nin da durumunu görüyoruz. Simdi ciddi birsey olmayabilir, ama ilerde Allah korusun olabilir.

Riera´yi hazir tutmak zorundayiz bir sekilde. Sonra Riera´yi hazirlayacagiz diye yanmayalim yani

Haklisin simdiden hazirlamaya baslamaliyiz dedigin gibi.

Arkadaş bu adam denizlideyken iyidi yaa

ozaman totem yapalım.Çağlar kazmanın rezil oyuncunun teki amatör takımlarda dahil kadroda yer bulamaz.

Helal olsun Lig Tv,o kadar kanal yayınlamıyor,sen yayınladın.Sayenizde takımımızı izleyeceğiz

Oh iyi oldu maçı izleriz rahat rahat.bakalım cris nasılmış.

Arkadaş bu adam denizlideyken iyidi yaa

Ben bu Caglari baska futbolcuyla karistiriyordum. Rijkaard birini istiyordu Denizlispor´dan. Ben onu aldik sanmistim, ama degilmis.

Akhisarspor´da ilk hafta gol atan bir adam vardi ya, Rijkaard onu istemis. Ben Caglar´i pek izlememistim hic.

Genoa macinin özetini izledim, orda bi frikik kullanmis Caglar, ya yürü git dedim ya. 50 metre disari salladi.

Türkiye´de bir sekilde idare ederiz de, ben hep CL´yi düsünüyorum.

Riera baya iyiydi ya Kayserispor macinda. Sol bek olarak. Cok begenmistim gercekten

LigTV'de olmasa 3.Lig maclarini bile izleyemeyecegiz. Galatasaray TV ne ise yarar acaba, Besiktas-Kartal macini BJK tv canli vermisti iyi kötü. Bizimkiler ne ise yarar acaba. Nerede mac var, orada LigTV var.

Antalyaspor deplasmanı zor geçecek bu sene çok iyi bir kadroları var. Hedefleri ilk 5 olmalı bana göre.

Bu noktada bu süreci hazırlık maçlarıyla iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum umarım sahaya da bu yansır bu deplasmandan alınacak 3 puan çok ama çok önemli.

LigTV'de olmasa 3.Lig maclarini bile izleyemeyecegiz. Galatasaray TV ne ise yarar acaba, Besiktas-Kartal macini BJK tv canli vermisti iyi kötü. Bizimkiler ne ise yarar acaba. Nerede mac var, orada LigTV var.

Amatör ekip herhalde bizim ekip.Bir de Gs Tv herkeste yok

Cris yan toptan atar bunlara

Bütün maclar sadece Ligtv´de olsa keske. CL maclari dahil. Tabi ben kendimi düsünerek konusuyorum.

CL maclarini izleyemiyoruz biz Almanya´da. Star TV´nin Avrupa kanali vermiyor maclari. Sürünüyoruz resmen.

CL izlemek icin Almanya´nin sifreli spor paketini almam gerekiyor. Sky.

D Smart bilmem ne derken, cildiriyor insan. Bari bir kurulusta yayinlansa her mac.

Bütün maclar sadece Ligtv´de olsa keske. CL maclari dahil. Tabi ben kendimi düsünerek konusuyorum.

CL maclarini izleyemiyoruz biz Almanya´da. Star TV´nin Avrupa kanali vermiyor maclari. Sürünüyoruz resmen.

CL izlemek icin Almanya´nin sifreli spor paketini almam gerekiyor. Sky.

D Smart bilmem ne derken, cildiriyor insan. Bari bir kurulusta yayinlansa her mac.

Aynen, almanlar mesela izleyebiliyor para ödemeden. Ran (Sat 1) gösteriyor maclari. Ya biz? Star desen EURO Star var ama göstermiyor.

Aynen, almanlar mesela izleyebiliyor para ödemeden. Ran (Sat 1) gösteriyor maclari. Ya biz? Star desen EURO Star var ama göstermiyor.

Aynen haklisiniz. Hepsi bir platformda olsa ayarlariz bir DigiTürk Euro yaslan, maclari seyret ve keyfine bak modunda olurduk. D-Smart batar gider insallah.

Almanlar'in her maci sifresiz kanalda, ZDF-ARD-Sat1-Kabel eins bunlar her maci veriyor. TRT 1 gibi zaten bunlar da herkeste var.

Ben bu Caglari baska futbolcuyla karistiriyordum. Rijkaard birini istiyordu Denizlispor´dan. Ben onu aldik sanmistim, ama degilmis.

Akhisarspor´da ilk hafta gol atan bir adam vardi ya, Rijkaard onu istemis. Ben Caglar´i pek izlememistim hic.

Genoa macinin özetini izledim, orda bi frikik kullanmis Caglar, ya yürü git dedim ya. 50 metre disari salladi.

Türkiye´de bir sekilde idare ederiz de, ben hep CL´yi düsünüyorum.

Riera baya iyiydi ya Kayserispor macinda. Sol bek olarak. Cok begenmistim gercekten

tek golün asistini yapmıştı ayrıca ankaragücü maçında da 2 asisti vardı galiba adam vasat ama bence takımda selçuk ve emreyle birlikte en iyi orta yapan oyuncu.

valla beyler lig tv bence yalakalık yapıyor bize malum play off muhabbetine bayağı tepki göstermiştik hatta lig tv sini iptal etmek isteyenlerden tut forumda bunun konusunu açanlar bile oldu:p

Geri
Üst Alt