Hazırlık Maçı | Kartalspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 10 Eylül

Cevap: Hazırlık Maçı | Kartalspor - Galatasaray | 10 Eylül | 17.00 | Lig TV

lig tv bu kadar para harciyor, basketbol, masketbol, diger ulkelerden maclar falan, bunlarin yerine keske cl lig maclarini alsalar, iste o zaman seve seve alirdim ligtv.

simdi lig icin ligtv, avrupa icin d smart, m smart...

avrupada ne yapicagimiz belli olmiyor, sadece 6 mac icin o paralari vermek kolay mi, hele hele gruptan cikamazsan, yada play offta elenirsen...

ligtv alsa, hepsi birarada olsa, garanti is olurdu ve bence herkes ligtvye abone olurdu

Cidden spor konusunda Digi İle D-smart birleşse iyi kar yaparlar şu an evimde ne lig tv var ne de D-smart ancak öle birşey olsa anında alırdım üyelikleri ikiye katlarlardı .

valla beyler lig tv bence yalakalık yapıyor bize malum play off muhabbetine bayağı tepki göstermiştik hatta lig tv sini iptal etmek isteyenlerden tut forumda bunun konusunu açanlar bile oldu:p

Nekadar boykot edersek edelim tüm maclari bunlar veriyor, baska bir alternatifimiz yok zaten. TFF baskani güclü birisi olursa bu DigiTürk'e kontrolü birakmaz. Sadece maclari yayinlatir diye düsünüyorum. Sahipsiz zannettiler türk futbolunu (ki halen öyle) herseye el attilar. XY hazirlik maclari bile veriliyor, 3.lig mücadelelerini izliyoruz. TRT'nin PTT sözlesmesi biterse PTT 1.Ligi de alirlar, merak etmeyin.

sercan sow bekliyom

sow fener'de renktaş.

evimde lig tv var o kadar para veriyorum ama hala rahat değilim mesela m.united maçında yine kahvelerde uğraşıcağım izlemek için.dağıtmış durumdalar bütün kulvarları.kesinlikle 1 tane kurumda birleşmeli hepsi.ama pastadan herkes pay almak istiyor gerçekleşeceğini sanmıyorum.benim korkum yakında milli maçlarda girecek birilerinin tekeline.

Spor kartı olsa keşke aylık 50 lira vermessem namertim valla içinde Lig maçı , CL , Uefa , Premier lig yeter napcam başka

Tüh be işten çıkıp eve gidene kadar maça yetişemicem keşke 19'da olsaydı..

D Smarta acayip gıcık oldum. Salı maçları şifresiz, çarşamba şifreli; Dalga mı geçiyon... Bir kuruş para vermem ben bunlara.

Spor kartı olsa keşke aylık 50 lira vermessem namertim valla içinde Lig maçı , CL , Uefa , Premier lig yeter napcam başka

ben 40 euro seve seve verirdim

simdi burda kabelden ligtv actirirsam, 25 euro (hd yayini yok, ligtv 2 ve 3 mü ne, onlar yok, sadece ligtv ana kanali ve showtv plus 2-3 kanal daha var sacma sapan.

sonra sky dan champions ligin tüm maclari,uefa, permier lig ve seria a liglerin top maclarini izlemek icin bi 30 euro

internete giden 30 euro

al sana 85 euro aylik

muthis para yahu

ki, bizim lig maclari haric diger maclarini nerdeyse hd kalitesinde internetten bulabilirsin.

ben 40 euro seve seve verirdim

simdi burda kabelden ligtv actirirsam, 25 euro (hd yayini yok, ligtv 2 ve 3 mü ne, onlar yok, sadece ligtv ana kanali ve showtv plus 2-3 kanal daha var sacma sapan.

sonra sky dan champions ligin tüm maclari,uefa, permier lig ve seria a liglerin top maclarini izlemek icin bi 30 euro

internete giden 30 euro

al sana 85 euro aylik

muthis para yahu

ki, bizim lig maclari haric diger maclarini nerdeyse hd kalitesinde internetten bulabilirsin.

Sen Türkiyede değilmisin Salman

Zaten nasil izin veririlir buna anlamak mümkün degil. Sanki dünyanin en zengin ülkesiymisiz gibi sacma sacma uygulamalarimiz var.

Birileri para kazansin diye insanlara iskence cektiriyorlar. Decoder cenneti olduk. Evde 4 tane decoder mi olsun?

D Smart ne ise yarar? Hazirlik maclarini ne diye alir? Insanlari ugrastirmaktan baska bir ise yaramiyor.

Hele CL maclarini D Smarta vermek resmen skandal. Buna artik bi son vermek gerekiyor.

maç hangi kanalda arkadaşlar

edit. ligtvdeymiş öğrendim

Geri
Üst Alt