Hazırlık Maçı | Kosova 1-6 Türkiye | M.S | 21 Mayıs | Show TV

Valla diğer ülkelerde öyle ama ben federasyon başkanından bağımsız görüyorum milli takımı.

ha bir de tabi desteklemeyebilirsin ama gelip burada desteklemiyorum diye yazarak neyin havasını atıyorsun diye de sormak geliyor içimden onlara? Mesela kosova milli takımının varsa bir forumunda maç başlığında oraya gidip sizi desteklemiyorum yazmak ne kadar saçma olur düşün yani.

Milli takım havası kayboldu ama bu sadece federasyondaki çukur adamlar yüzünden değil. Herkese sirayet etmiş hastalıklı kulüpçülük yüzünden de aynı zamanda. İğneyi kendimize de batırmak lazım biraz.

Ama şu milli takım kadro seçimi berbat onu da söylemek lazı tabi. Bu 11'den 2 kişi ya olur ya olmaz hedef maçlarda.

Milli takim basarili olunca tüpcü, hain terim ve ampülcüler sahiplenecekler bu basariyi. Olmasinlar abi istemiyorum.

Bizim cl basarimizi bile sahiplendiler. Her yerden kuyumuzu kazan tupcu bile "bana tesekkur borclular" demisti. Hatirla!

Valla diğer ülkelerde öyle ama ben federasyon başkanından bağımsız görüyorum milli takımı.

ha bir de tabi desteklemeyebilirsin ama gelip burada desteklemiyorum diye yazarak neyin havasını atıyorsun diye de sormak geliyor içimden onlara? Mesela kosova milli takımının varsa bir forumunda maç başlığında oraya gidip sizi desteklemiyorum yazmak ne kadar saçma olur düşün yani.

Milli takım havası kayboldu ama bu sadece federasyondaki çukur adamlar yüzünden değil. Herkese sirayet etmiş hastalıklı kulüpçülük yüzünden de aynı zamanda. İğneyi kendimize de batırmak lazım biraz.

Ama şu milli takım kadro seçimi berbat onu da söylemek lazı tabi. Bu 11'den 2 kişi ya olur ya olmaz hedef maçlarda.

Valla ben Euro 2008'de üzüntüden sandalye bile tekmelemiş adamım o golü yedikten sonra, 2012'ye kadar da hep destekledim.

Ama son 1 yılda bu ülke de yaşananlardan sonra artık içimden 1 gram gelmiyor.

İzliyorum, kazanırsak iyi işte kazandık diyorum ama o kadar.

2018'de Dünya Kupası'na katılırsak ve o gün bir şey olmazda sağ kalırsak bu ülke de o zaman desteklerim yine.

Kulüpçülük ise her yerde var, ama bunu kendileri istedi.

Kulüpçülüğü bu ülkeye getiren adam Ali Şen , level atlatan Aziz ama HALA AZİZ PRİM YAPIYOR ÜLKE FUTBOLUNA ÇOK ŞEY VERMİŞ DİYE.

İşin garibi bu takım gelecek vadedemez zira yaşları en az 25-26 çoğunun.

Milli takımın geniş kadrosu belli işte:

Onur-Tolga-Volkan

GG-Semih-Ömer-Egemen-Hakan Balta-Uğur Demirok-Caner-Hasan Ali-Sabri-İsmail Köybaşı

Topal-Nuri-Alper-Selçuk-Hamit-Töre-Hakan-Tolgay-Ekici-Arda-Olcan-Olcay

Burak-Mevlüt-Umut-Cenk-Mustafa Pektemek

Varsa bir kaç eksik siz tamamlayın. Bunun ötesini kadroya almak saçma.

Alper ve Bilal'i saymazsak facia bir kadro..

Hicbir resmi macta kadroya bile giremez bunlar. Böyle hicbir amaci olmayan maclarda su cocuklari cagirip ümit verme bari..

Koskoca Türkiye'nin Semih ve Ömer disinda stoperi yok yanliz. Acinacak haldeyiz.

Var da Terim cagirmamis. Artik sebebi neyse.

Başta hocamız, futbolcularımız olmak üzere Kosova'ya 2 gol atmanın gururunu bize yaşatan herkese teşekkürler.

Alper ve Bilal'i saymazsak facia bir kadro..

Hicbir resmi macta kadroya bile giremez bunlar. Böyle hicbir amaci olmayan maclarda su cocuklari cagirip ümit verme bari..

Koskoca Türkiye'nin Semih ve Ömer disinda stoperi yok yanliz. Acinacak haldeyiz.

Sen top bekir'i begenmiyon mu :D

Cakma Alex formali sarisin kiz ne kadar guzeldi oyle :) Melek gibi bir seydi . =)

Bu kadar dandik adam cagirmis keske sivas'daki stoper umit bozkurt'u da cagirsaymis. Saglam stoper.

Yalcin ayhan veya baris basdas gibi adamlari da cagirabilirdi.

Emrah bassan, serdar gurler, deniz yilmaz... Bunlar da yok.

Ahmet ilhan odununu cagirmis.

Turgut doğan Şahin oyunda.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vay be yeni transferi bi gorelim

Alper sahadakilerle aynı seviyede

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt