Hazırlık Maçı | Kosova 1-6 Türkiye | M.S | 21 Mayıs | Show TV

İlerde çok etkiliyiz

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç anlam veremedim gerçekten. Kale gibi zaten çok nadir rotasyona gidilen yerde Onur-Tolga-Volkan varken Babacan'ı milli takıma almak akıllı adam işi değil. Hadi diyelim şu üç kaleciyi dinlendirmek istedin, yine gider Gökhan Değirmenci'yi falan alırsın.

Babacan piyasa yapsin.

Debatik curriyi almayalımmı bonservisi elinde üvey babası Türk

Friendly5 March 2014Kosovo
21px-Flag_of_Kosovo.svg.png
0 – 0
23px-Flag_of_Haiti.svg.png
Haiti

hahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahahahahhhaahahahahahaahahahahahahahah

hiç yabancımız olmasa Türkiye her turnuvaya düzenli gider min yarı final oynardı ama 5+2'yle en fazla bu kadar oluyor işte. :happy:

Yarın aynı takım bir şekilde başarılı olursa da sevinmeyin o zaman. Malum size göre paratorun takımı bu.

Parator diyenlerde bir gün saçma/ergence olduğunu anlar onun da, Mister tüperman'a olan nefretim sebebi ile ben bile destekleyemiyorum şu aşamada milli takımı.

Soğumayan varsa bence beri gelsin, hiç sanmıyorum. Yıllarca bizim taraftar hep önemsedi milli takımı diğerleri 1 gram iplemezken ama tokadı yiyen yine biz olduk hep.

En çok sakatı biz verdik, Hakan Şükür'e, Selçuk Inan'a yapılanlar onların bocalamalarına biz katlandık psikoljik olarak etkilenip.

Bir de üzerimize kupa fırlatır gibi hışımla yaklaşan bu adamın federasyon başkanı olduğu takım oldu artık iyice bu takım.

Demekki yabancilar tamamen yasaklansa, fasist bir ulke olsak, bu oyuncularla oynamak zorunda kalacagiz. CL ilk macinda Kopenhagen den bile 5 yeriz..

Yaşa bak Terim'e ettiği laflara bak.Hey Allah'ım ya..

:D şaka bi yana canlı yaşayamasamda bize kattığı şeyler yadsınamaz ancak başkanıyla öpüşünce ona laf etme hakkını haziran 96 doğumlu lys mağduru genç olarak kendimde buldum kusurma bakma

Parator diyenlerde bir gün saçma/ergence olduğunu anlar onun da, Mister tüperman'a olan nefretim sebebi ile ben bile destekleyemiyorum şu aşamada milli takımı.

Soğumayan varsa bence beri gelsin, hiç sanmıyorum. Yıllarca bizim taraftar hep önemsedi milli takımı diğerleri 1 gram iplemezken ama tokadı yiyen yine biz olduk hep.

En çok sakatı biz verdik, Hakan Şükür'e, Selçuk Inan'a yapılanlar onların bocalamalarına biz katlandık psikoljik olarak etkilenip.

Bir de üzerimize kupa fırlatır gibi hışımla yaklaşan bu adamın federasyon başkanı olduğu takım oldu artık iyice bu takım.

Valla diğer ülkelerde öyle ama ben federasyon başkanından bağımsız görüyorum milli takımı.

ha bir de tabi desteklemeyebilirsin ama gelip burada desteklemiyorum diye yazarak neyin havasını atıyorsun diye de sormak geliyor içimden onlara? Mesela kosova milli takımının varsa bir forumunda maç başlığında oraya gidip sizi desteklemiyorum yazmak ne kadar saçma olur düşün yani.

Milli takım havası kayboldu ama bu sadece federasyondaki çukur adamlar yüzünden değil. Herkese sirayet etmiş hastalıklı kulüpçülük yüzünden de aynı zamanda. İğneyi kendimize de batırmak lazım biraz.

Ama şu milli takım kadro seçimi berbat onu da söylemek lazı tabi. Bu 11'den 2 kişi ya olur ya olmaz hedef maçlarda.

Özellikle dünya devlerini peşinde koşturan Ahmet İlhan Özek'in oynadığı maçtan sonra Kosova 18'ini sayar tüm dünya.Pes2015'te yerini aldı Kosova.Bravo Hocam bravo sayın spiker :)

Ozan Tufan'da kumaş var.

Geri kalan çok kötü.

Ligimiz o kadar kötü ki şu an

Adem Büyük

Aydın Karabulut

gibi PTT topçuları bile istatistik yapabiliyor. Bir de bu adamları ben de alalım dedim gaza gelip zamanında çaresizlik ile ,işte saçmalık.

Tarık Çamdal falan da en fazla Alman 2.Ligi ayarında oyuncu bizde Süper Lig'de transfer gözdesi oluyor.

Alper ve Bilal'i saymazsak facia bir kadro..

Hicbir resmi macta kadroya bile giremez bunlar. Böyle hicbir amaci olmayan maclarda su cocuklari cagirip ümit verme bari..

Koskoca Türkiye'nin Semih ve Ömer disinda stoperi yok yanliz. Acinacak haldeyiz.

Geri
Üst Alt