Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
İlerde çok etkiliyiz
Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç anlam veremedim gerçekten. Kale gibi zaten çok nadir rotasyona gidilen yerde Onur-Tolga-Volkan varken Babacan'ı milli takıma almak akıllı adam işi değil. Hadi diyelim şu üç kaleciyi dinlendirmek istedin, yine gider Gökhan Değirmenci'yi falan alırsın.
Bu yıldırımın takımı parator sadece kebabcı bi eleman
Yarın aynı takım bir şekilde başarılı olursa da sevinmeyin o zaman. Malum size göre paratorun takımı bu.
Biriniz ilk 11'i yazin la![]()
Yaşa bak Terim'e ettiği laflara bak.Hey Allah'ım ya..
TÜRKİYE
Volkan Babacan
İshak Doğan
Uğur Demirok
Alper Potuk
Adem Büyük
Ozan Tufan
Mustafa Pektemek
Bilal Kısa
Aydın Karabulut
Tarık Çamdal
Ahmet İlhan Özek
Parator diyenlerde bir gün saçma/ergence olduğunu anlar onun da, Mister tüperman'a olan nefretim sebebi ile ben bile destekleyemiyorum şu aşamada milli takımı.
Soğumayan varsa bence beri gelsin, hiç sanmıyorum. Yıllarca bizim taraftar hep önemsedi milli takımı diğerleri 1 gram iplemezken ama tokadı yiyen yine biz olduk hep.
En çok sakatı biz verdik, Hakan Şükür'e, Selçuk Inan'a yapılanlar onların bocalamalarına biz katlandık psikoljik olarak etkilenip.
Bir de üzerimize kupa fırlatır gibi hışımla yaklaşan bu adamın federasyon başkanı olduğu takım oldu artık iyice bu takım.
Milli takim olduguna emin misin bana daha cok beykozsporu andirdi![]()