- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Cevap: Hazırlık Maçı l Uruguay 0-0 Hollanda l 8 Haziran l İkinci yarı
Cok tehlikeli bir yerden korner kullanacak Hollanda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene kötü performans göstermiş, çok hatalı goller yediği söylenir..
Bişey sorabilirmiyim![]()
Uruguay ile dünya kupası 4.lüğü,ardından ligin en az gol yiyen takımı Lazio'nun kalecisi;bu doneleri kötü performans ile mi özetleyebiliriz?
Espri yapmaya calismistim kardes.
Ciddiye alma![]()
Afellay demiş arkadaşlar örneğin;Afellay'ı biz ne kadar istesekte adam gelmez;Psv den onu anca Barcelona alabiliyor görüldüğü üzere.Muslera'da parlayan bir yetenek ve Lazio'da;Mılan Inter gibi gelecekte olası bir level atlama ihtimali varken neden Türkiye'ye geliyor?
Yok yok o espriyi biliyorum zaten bi spikerin lafıydı![]()
Ben sunu sorucaktım müsadenle ;
Transfer nöbetinde alakasız video paylaştığım için engelendim bu engel kalkarmı yoksa birdaha hiç giremicekmiyim ?![]()
Diger arkadaslara sordum. Özel mesajla bildirecegim.
Maca devam.![]()
Muslera'ya ciddi bir top geldi mi?
Dünya kupasını saymıyorum. Bende başarılı buldum. Yalnız ligde iyi bir performans göstermediği söylenir. Tabiki bu onun kötü kaleci olduğu anlamına gelmiyor. Ben bu sene pek fazla izleme şansım olmadı. Sadece İtalya ligini takip edenlerin söylediklerine göre söylüyorum.
Muslera'nin transfer haberleri'nin heyecani bir kac gün.
Muslera'nin transferi sonrasi heyecani bir gün.
Hollanda'nin ceza sahasina girdigi andaki heyecan, paha bicilemez.![]()
Saydığın ve sayabileceğin üst düzey takımların 1. kaleci ihtiyaçları yok.1. kaleci ihtiyacı olan takımlar bizim seviyemizde olan takımlar.