Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Kim onlarAtletizmi kaybolan futbolcuları barındırmayacağız bu kadar basit. İdare eder yedekler safhasını çoktan geçmiş bu adamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim onlarAtletizmi kaybolan futbolcuları barındırmayacağız bu kadar basit. İdare eder yedekler safhasını çoktan geçmiş bu adamlar.
Ee ben de goygoyuna yazdım.Tüm ilgi üzerimde olsun istiyorum. İlgi arsızıyım sanırım
Bir salın kardeşim ya her şeyi ne kadar ciddiye alıyorsunuz. İlk hazırlık maçı 5-0 yenilsek ne olacak sanki. Şurada yazanların yarısı goygoyuna yazıyor zaten
Bizde goygoy olmaz analiz, eleştiri vb durumları konuşuruz...Tüm ilgi üzerimde olsun istiyorum. İlgi arsızıyım sanırım
Bir salın kardeşim ya her şeyi ne kadar ciddiye alıyorsunuz. İlk hazırlık maçı 5-0 yenilsek ne olacak sanki. Şurada yazanların yarısı goygoyuna yazıyor zaten
Dubois bitmis
Dubua bu takımda top toplayıcı olur veyahut idmanda kukaSag bek transferi cok elzem, Dubois anca 14 yabanci kurali durumunda yedek olarak kalir yoksa mecbur bir yere gondermeliyiz.
14 olsa da gitsin. Günay oynarSag bek transferi cok elzem, Dubois anca 14 yabanci kurali durumunda yedek olarak kalir yoksa mecbur bir yere gondermeliyiz.
Özür dilerim o zaman. Ben ciddiye aldımEe ben de goygoyuna yazdım.