Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.408
- 14.037
- 1.728
Stoper olarak kim oynayacak? Abdülkerim, Kaan ve Sanchez yok. Nelsson ve Emin tam hazir mi bilmiyorum? Onlar yoksa Ali Yesilyurt ve Metehan mi oynar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genç ağırlıklı kadro olur muhtelemelenStoper olarak kim oynayacak? Abdülkerim, Kaan ve Sanchez yok. Nelsson ve Emin tam hazir mi bilmiyorum? Onlar yoksa Ali Yesilyurt ve Metehan mi oynar?
değilchp'ye bir mesaj mı?
Yaşı belli bir sayının üzerinde olan her Gassaraylı Özgür ismini duyunca Özgürcan Özcan'ı düşünür.chp'ye bir mesaj mı?
çöp maalesefYaşı belli bir sayının üzerinde olan her Gassaraylı Özgür ismini duyunca Özgürcan Özcan'ı düşünür.
Mathias Ross, Metehan Baltacı, Ali Yeşilyurt ve Kaan Arslan var kamp kadrosunda. Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu ikilisi stoper süresi alırsa şaşırmam.Stoper olarak kim oynayacak? Abdülkerim, Kaan ve Sanchez yok. Nelsson ve Emin tam hazir mi bilmiyorum? Onlar yoksa Ali Yesilyurt ve Metehan mi oynar?
fm25 aldımakşam d-smart’ta onlaynım
Bu ne kardeşim as topçuları hazırlamayacak mıyız??????Jankat
Debüa-Isık-Metehan-Kazım
Efe-Sırachan
Yusuf-Dayı-Dervisoglu
E.Aydın
Kazımcan 2003 doğumlu, üst seviyede ikinci sezonu yeni bitti ve geçen sezon Bayern'e karşı ilk 11 başlattık. Yıllardır gelişme kaydedemedi doğru bir tanım değil.Yeni sezon bugün ilk maçla resmen başlıyor.
İlk hazırlık maçları hocanın gidecek kalacakları belirlemesi için önemli.
Ross, Taylan, Yusuf, Kazımcan, Metehan, Eren, Gökdeniz, Eyüp, Halil, Sirachan, Dubois gibi oyuncular için bu maçlar önemli.
Kazımcan, Taylan, Halil'den ümidim yok. Yıllardır bir gelişme kaydedemediler.
Dubois belki yedek sağ-sol bek olarak düşünülebilir ancak yabancı kontenjanını şişireceği için soru işareti.
Ross, Eren, Gökdeniz, Eyüp, Metehan, Sirachan kiralık gider.
Yusuf Demir için son şans. Alıcısı varsa gönderilir.