Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.137
- 28.872
- 2.848
moustapha dooru sok hocam ne ömeri ya orta sahada
deli ediyosun bazen adamı
deli ediyosun bazen adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fegh varAcil olarak:
- Bir adet 6 yada 8 Numara
- Iki adet forvet
- Bir adet stoper
- Bir adet kanat
transferi sart.
Finalde gördüğü kırmızıdan sonra düşünemiyorum bu tipleri. Ne anası ne bacısı ne çoluğu çocuğu kalırdı hagininBu yangın tayfalık falan değil bizim taraftarın bir kısmı ciddi manada geri zekalı. Bunu anladım şu maç için yapılan yorumları görünce.
Bunlar eminim Hagi'ye de saçma sapan laflar ederdi okötü bir maçından sonra forum vs olsaydı. Öyle böyle embesil değiller.
belhanda var bu maçta onun önemini anladık inşallahFegh var
Seri var
Luyindama var
Bir dos lazim + forvet
Cins cins konuşup transfer nöbetine gelip futbol dehası kesilen ezikbesler ve sikebahceli dolmuş burası.
Mod izin ver kuş avı başlasın:-)
Gerizekalida sensin mal da sensin..Yav 3 tane gol yeniyor. Siz Yunus'a laf atıyorsunuz bu nasıl bi anlayış.
Gerizekalı Marcao'ya bakın mal mal bakıyor adama basamağına
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk yarı bir şey yoktu fazla ne olduysa gol yiyince türediler birden. Ayrıca bir kaçı Marcao'ya sardı. Normal bir Galatasaray taraftarının Marcao'ya hazırlık maçı sonrası hakaret etmez. Dediğin gibi ya gerizekalılar ya da kuşlar.Bu yangın tayfalık falan değil bizim taraftarın bir kısmı ciddi manada geri zekalı. Bunu anladım şu maç için yapılan yorumları görünce.
Bunlar eminim Hagi'ye de saçma sapan laflar ederdi okötü bir maçından sonra forum vs olsaydı. Öyle böyle embesil değiller.