Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

moustapha dooru sok hocam ne ömeri ya orta sahada

deli ediyosun bazen adamı

Bu yangın tayfalık falan değil bizim taraftarın bir kısmı ciddi manada geri zekalı. Bunu anladım şu maç için yapılan yorumları görünce.

Bunlar eminim Hagi'ye de saçma sapan laflar ederdi okötü bir maçından sonra forum vs olsaydı. Öyle böyle embesil değiller.
Finalde gördüğü kırmızıdan sonra düşünemiyorum bu tipleri. Ne anası ne bacısı ne çoluğu çocuğu kalırdı haginin

Cins cins konuşup transfer nöbetine gelip futbol dehası kesilen ezikbesler ve sikebahceli dolmuş burası.

Mod izin ver kuş avı başlasın:-)

Vallahi dün ben bir tanesini yakalayıp yönetime bildirdim diye bana ceza verdi yönetim. 3 gün myc verdiler transfer nöbetinde.

Bu yangın tayfalık falan değil bizim taraftarın bir kısmı ciddi manada geri zekalı. Bunu anladım şu maç için yapılan yorumları görünce.

Bunlar eminim Hagi'ye de saçma sapan laflar ederdi okötü bir maçından sonra forum vs olsaydı. Öyle böyle embesil değiller.
İlk yarı bir şey yoktu fazla ne olduysa gol yiyince türediler birden. Ayrıca bir kaçı Marcao'ya sardı. Normal bir Galatasaray taraftarının Marcao'ya hazırlık maçı sonrası hakaret etmez. Dediğin gibi ya gerizekalılar ya da kuşlar.

Ozornwafor & Mustafa Kapı oyunda Marcao & Donk dışarıda.

Geri
Üst Alt