Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

fatih terim yunusun kariyerini bitirmek için kendisini orta saha oynatıyor herhalde :D sen misin sözleşme imzalamayan ya modrice dönüş ya yok ol

Doğruya doğru ben Marcao için hiçbir zaman 20-25 m euro eder gibi abartılı bir şey söylemedim ama ilk yarı iyiydi.

Hazırlık maçlarında nedense bizim takım hiç bir zaman hazır olmuyor. Bir kerede hazırlık maçı kazanalım

Herşey hoşta şu yunusta ne görüyor hoca anlamıyorum. Diğer gençler yunus kadar oynayamıyosa kapatın altyapıyı gitsin o zaman

Babel ve şener'i isteyen futbol cahilleri hala burda mı?

Iki tane ezeli rakibimiz elindeki vasat altı oyuncuları çok güzel bize postaladi.

Bizim futbol cahili taraftar yüzünden sazan gibi atladık.

Marcao iyi forvetlere karsi soru isareti oldu maalesef benfica macindada rezaletti

Gsc açtım. Durum 1-0 görünüyordu. Su alıp icim diye mutfağa gittim geldim 1-3 olmuş ;)
Biri şaka desin 3 dk 3 gol nasıl olabiliyor

Adem, Jimmy... bunları rotasyon diye aldık şaka gibi. Şu Yunus'a verilen şanslar Atalay ya da Ali Yavuz'a verilse belki bir şeyler yapardı çocuklar.
boş yapma ya. ademden iyi katkı alamayız ama jimmy rotasyon için gayed iyi topçu

atalay kronik sakat biri zaten kimse bilmez ama bu bilgiyi veriyim. yunusa şans verildi bi tane göze iyi gelen top oynadımı hayır

ali yavuz sadece atama bekliyor.

Geri
Üst Alt