Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

Bizim maç yapmamamız lazım..
Bütün sene transfer dönemi olarak geçmesi lazım.
Bizim taraftarın ortası yok.
Mesela marcao olumlu veya olumsuz yorumlar çok uç noktalarda.
Bence fiyatına göre iyi transfer fakat hala soru işaretleri var.liyundamada aynı şekilde.

Şu adem neden transfer edilir.Bir tane oyuncu deyip hafife almamak lazım.
Çünkü yetersiz olduğu çok net belli olan adamı alamazsın arkadaş.
Bunlar bedavaya oynamıyor.

Maça gelirsek sahadaki oyuncularla hiçbir şekilde ölçü olmaz fakat transferde hata yapma lüksümüz yok.
Eksiksiz doğru oyuncuları almalıyız.
Eksiksiz oyuncu yoktur.

Adem her sene yaptığımız malc transfer kontenjanında. Her sene en az 1 tane bütün sezon en fazla 5 maçta oynayacak yerli çöplüğü alırız.

Hazirlik macina nasil boyle ciddi aliyorsunuz hayret yaw, kafayi bulup omer, ademin salak hareketlerine guluyorum

Gençlerimiz iyi hoşlarda ama bu fizik ne abi? 15-16 yaşındaki çocuklar bile daha fizikli.

Manyak mısınız lan ilk 30 dk gayet iyidik bu daha ilk hazırlık maçı ve karşıda Leipzigin nerdeyse as kadrosu var.

Goller de 2 mallık, 1 baldan geldi zaten.

Luyindama ve Marcao'dan -en az- biri sakatlandiginda yada cezali oldugunda ne yapicaz?

Seri'nin yanina biri lazim.

Feghouli merkezde daha verimli.

Ben

--------------Forvet--------------
Babel-------Feghouli--------Mor
------------Seri---TRSFR----------

dizilimini tercih ederim.
Ozornwafor
Bir dos lazim bencede gelmeli. Banega ile cok yumusak olur boyle

Hoşgeldin gardaş
İnsch bu sene sizinle yarisiriz
Bu BJK ve İBB hiç zevk vermiyor
Özledik ulan
Ama siz de bog gibi kadro kuruyorsunuz sanırım seneye yeni Malatyaspor ile cekisecegiz :/

Teşekkürler :)
Keşke dediğin olsa, en azından kalite artar ligte.
Ben hep diyorum Türkiye'den CL ye 2 takım direk gitse, 3. ön eleme oynasa Rusya gibi.
Gs ne kadar güçlenirse Fb de aynı derecede güçlenir. Bunlardan bri zayıfsa kadro olarak diğeri de ona ayak uydurur zamanla.

Geri
Üst Alt