Hazırlık Maçı | Levski Sofya 0-2 Galatasaray | M.S | 8 Ekim | GSTV

Olurda Allah'in izniyle sampiyon olursak yazin buyuk bir operasyon lazim. Cenk , Sinan falan olmaz bu is

Sent from my iPhone using Tapatalk
Once sampiyon olalim da ondan sonra dusunuruz o isleri :)

Ama sunu soylemek istiyorum, bu kadro CL de gelen gidenden fark yer zaten. Cunku bidefa stoper ve orta saha hatti hala error veriyor, cunku o mevkinin adamlari cok yetersiz malesef.
Bazi arkadaslar takim 2 mac kazaninca hemen super takim ilan ediyorlar ama gercek bu.

Bruma tipi 1-2 kanat , sol ve sag bek , 4-5 tane stoper , 2 tane forvet , 2 tane box to box orta saha

Sl'de rezil olmak istemiyorsak bunlar gerekli

Ama sunu soylemek istiyorum, bu kadro CL de gelen gidenden fark yer zaten. Cunku bidefa stoper ve orta saha hatti hala error veriyor, cunku o mevkinin adamlari cok yetersiz malesef.
Bazi arkadaslar takim 2 mac kazaninca hemen super takim ilan ediyorlar ama gercek bu.

Niye yürümeden koşmaya,uçmaya çalışıyoruz ki?ŞL olmazsa AL'ye gideriz,kadromuz AL seviyesinde fena değil.

Aynen. Ozellikle orta saha ve defans hatti SOS

ilk yari bitti

kötü mac

CuQovmRXEAAajjx.jpg

josue ve cavanda şu ana kadar göze carpanlar iyi gibiler iştahlılar

linnes ve salihi değerlendirmemek lazım ikiside yanlıs yerlerde oynuyor zaten

Niye yürümeden koşmaya,uçmaya çalışıyoruz ki?ŞL olmazsa AL'ye gideriz,kadromuz AL seviyesinde fena değil.
AL icin de en fazla ceyrek finali gorur, hizli oynamasini bilmeyen, takim halinde defans ve ofansi beceremeyen takimlar Avrupa da basarili olamaz artik.

Sinan konusunda basindan beri savundugum bir olay var: Kanatlarda isi yok bunun. Oynar elbette ama 100% verim alamazsin.

Atak üretecek bir oyuncumuz yok. Bu takim'i bu konuda sIrtlayan Bruma ve Sneijder.

bazi yedek futbolcular böyle maclarda kendilerini gösterecek ki ilk 11 icin hakki dogacak ama bakiyorum da sallamiyorlar maci

Yalniz RieKing Selcuk'a ne bagiriyor lan

Bane gibi boru gibi seside var

Tolga'nın yanına Poko,stopere Chiriches,sağ tarafa Marcus Coco,forvete Edu Vargas...Hamit,Sabri,Chedjou gibi isimler gönder zaten bütçe problemi yaşanmaz

sabri denen zatın artık kadrodan sürgün edilmesi kanaatindeyim

Sinan konusunda basindan beri savundugum bir olay var: Kanatlarda isi yok bunun. Oynar elbette ama 100% verim alamazsin.

Atak üretecek bir oyuncumuz yok. Bu takim'i bu konuda sIrtlayan Bruma ve Sneijder.

Aynen oyle. Kanat dedigin oyunu rakip kaleye itmesi gerekir. Bu Sinan'in adini 20. Dk'ya kadar duymadim. Bruma gibi bir tane daha kanat lazim.

Geri
Üst Alt