Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.180
- 6.130
- 1.048
takımı Sneijder'in sırtladığını düşünmüyorum Tolga'nın yanına Belluschi gibi birini bulabilsek 442yi hayvan gibi oynarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan bu takimda kanattan baska hangi mevkide kullanabilirsin sence? Bence oyle bir mevki yok onun icin, kendisi de kanatta oynamak istedigini soyluyor. Atletico stili forvet sistemi olsa (Gameiro/Torres arkasinda hemen Griezmann) ozaman ikinci forvet oynar ama bu bizde de olmadigi icin ya kanatta oynamasini ogrenecek yada gonderilecek.Sinan konusunda basindan beri savundugum bir olay var: Kanatlarda isi yok bunun. Oynar elbette ama 100% verim alamazsin.
Atak üretecek bir oyuncumuz yok. Bu takim'i bu konuda sIrtlayan Bruma ve Sneijder.
Tolga'nın yanına Poko,stopere Chiriches,sağ tarafa Marcus Coco,forvete Edu Vargas...Hamit,Sabri,Chedjou gibi isimler gönder zaten bütçe problemi yaşanmaz
Nereden izliyorsunuz ?
Youtube live varmı?
P9
Sinan bu takimda kanattan baska hangi mevkide kullanabilirsin sence? Bence oyle bir mevki yok onun icin, kendisi de kanatta oynamak istedigini soyluyor. Atletico stili forvet sistemi olsa (Gameiro/Torres arkasinda hemen Griezmann) ozaman ikinci forvet oynar ama bu bizde de olmadigi icin ya kanatta oynamasini ogrenecek yada gonderilecek.
Poko mu Ndiyaye mi?
Ndiyaye'yi baya tuttum ben. Ayagi temiz , hizli , dirbbling yapiyor hersey var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sneijder ile oynayacaksak poko,442ye geçeceksek ndiaye![]()
Sneijder ile oynayacaksak poko,442ye geçeceksek ndiaye![]()
Sirf bireysel hata diyemeyiz bizim takima Sarper, hani seni bilmemde ben her hafta Avrupadan 1-2 mac izlerim ozellikle Ispanya-Almanya-Ingiltere liglerinden. Bizim takima kiyaslama yaparsak traktor hizi ile maca devam ediyor onlar da Lamborghini ile. Evet bireysel hatalar var o da ya konsantre sorunundan kaynaklaniyor veya bir oyuncunun yetersiz olmasindan.Bizim sorunumuz bence bireysel hatalar.Bu da takviye ile çözülecek bir problem.
Sirf bireysel hata diyemeyiz bizim takima Sarper, hani seni bilmemde ben her hafta Avrupadan 1-2 mac izlerim ozellikle Ispanya-Almanya-Ingiltere liglerinden. Bizim takima kiyaslama yaparsak traktor hizi ile maca devam ediyor onlar da Lamborghini ile. Evet bireysel hatalar var o da ya konsantre sorunundan kaynaklaniyor veya bir oyuncunun yetersiz olmasindan.
Herhalde sen Tolga-Selcuk ikilisi ile seneye Avrupa maclarinda Galatasaray dan basari bekliyorum demezsin, en kolay ornek olarak bunu verebilirim ki sirf isime bakmayarak hizli oynamasi bilen, topla mesafe ekartecek adamlar, orta saha da oyuna hizli tempo getirecek isimler, takim halinde set oyununu ogreneceksin bu devirde yoksa Avrupa da ister Aralik ayinda kadar ilerlersin belki CL de 3. olup AL ye katilip 1-2 tur atlarsin o kadar.
Bu kadro Avrupa maclarinda taraftari tatmin edemez.
Bence her iki sistem için de N'diaye. 8 numara olarak oynayabilir Oğuzhan tarzı. Tabi bunun için kanatlarin da dinamik olması lazım.