Hazırlık Maçı | Levski Sofya 0-2 Galatasaray | M.S | 8 Ekim | GSTV

takımı Sneijder'in sırtladığını düşünmüyorum Tolga'nın yanına Belluschi gibi birini bulabilsek 442yi hayvan gibi oynarız

bu takım mehter adımlarıyla hücuma çıkıyor ortasahayı geçene kadar rahat 2-3 dk uğraşıyoruz. bu futbol anlayışıyla bi yerde fena tökezleriz, problem kimden kaynaklıysa riekerinkin artık bu olaya bi el atması lazım defanstan hücum hattına top taşıyamıyoruz resmen,3-4 pasta geçmemiz gereken ortasahayı en az 10-15 boş pasla geçiyoruz.

Sinan konusunda basindan beri savundugum bir olay var: Kanatlarda isi yok bunun. Oynar elbette ama 100% verim alamazsin.

Atak üretecek bir oyuncumuz yok. Bu takim'i bu konuda sIrtlayan Bruma ve Sneijder.
Sinan bu takimda kanattan baska hangi mevkide kullanabilirsin sence? Bence oyle bir mevki yok onun icin, kendisi de kanatta oynamak istedigini soyluyor. Atletico stili forvet sistemi olsa (Gameiro/Torres arkasinda hemen Griezmann) ozaman ikinci forvet oynar ama bu bizde de olmadigi icin ya kanatta oynamasini ogrenecek yada gonderilecek.

Tolga'nın yanına Poko,stopere Chiriches,sağ tarafa Marcus Coco,forvete Edu Vargas...Hamit,Sabri,Chedjou gibi isimler gönder zaten bütçe problemi yaşanmaz

Poko mu Ndiyaye mi?

Ndiyaye'yi baya tuttum ben. Ayagi temiz , hizli , dirbbling yapiyor hersey var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan maalesef çok geri gitmiş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan bu takimda kanattan baska hangi mevkide kullanabilirsin sence? Bence oyle bir mevki yok onun icin, kendisi de kanatta oynamak istedigini soyluyor. Atletico stili forvet sistemi olsa (Gameiro/Torres arkasinda hemen Griezmann) ozaman ikinci forvet oynar ama bu bizde de olmadigi icin ya kanatta oynamasini ogrenecek yada gonderilecek.

Lig'te tam kadro olunca sag kanat kullanirsin sorun yok. Ama gelisimi acisindan, 100% verim acisindan kendisi kaleye yakin oynar, Second Striker gibi.
Bizde bu düzen yok o ayri. Olurda Sneijder sakatlanirsa veya kart cezalisi olursa Eren ve arkasinda Sinan olabilir mesela.

Ama orda da oynayinca daha aktif hale gelmeli.

Sinan'i Sinan yapan vurus kalitesi. Zaten ondan harici hic bir zaman baska ozellikleriyle on plana cikmadi. Bu Sinan "mevkisiz" futbolculardan. Tam olarak mevkisi yok gibi

2'li forvette yardim forvet olarak faydali olur ama bu kadroda zor

Bizim sorunumuz bence bireysel hatalar.Bu da takviye ile çözülecek bir problem.
Sirf bireysel hata diyemeyiz bizim takima Sarper, hani seni bilmemde ben her hafta Avrupadan 1-2 mac izlerim ozellikle Ispanya-Almanya-Ingiltere liglerinden. Bizim takima kiyaslama yaparsak traktor hizi ile maca devam ediyor onlar da Lamborghini ile. Evet bireysel hatalar var o da ya konsantre sorunundan kaynaklaniyor veya bir oyuncunun yetersiz olmasindan.

Herhalde sen Tolga-Selcuk ikilisi ile seneye Avrupa maclarinda Galatasaray dan basari bekliyorum demezsin, en kolay ornek olarak bunu verebilirim ki sirf isime bakmayarak hizli oynamasi bilen, topla mesafe ekartecek adamlar, orta saha da oyuna hizli tempo getirecek isimler, takim halinde set oyununu ogreneceksin bu devirde yoksa Avrupa da en fazla Aralik ayina kadar ilerlersin, belki CL de 3. olup AL ye katilip 1-2 tur atlarsin o kadar.

Bu kadro Avrupa maclarinda taraftari tatmin edemez.

Son düzenleme:
Bizim takim 4-4-2 oynamaz.

4-4-2 daha ofansif bir sistem, yani Bruma'ya cok defansif is düser. Dolayisiyla Bruma'nin hücum verimi azalir.

Ve Sneijder'in olmadigi ve Bruma'nin verimi azaldigi vakit zor pozisyona gireriz. Kilit acacak 1 oyuncu yok.

Bunu görmek ve anlamak o kadar zor mu yahu?

Poko'yu bize 1.5a önderdi menajerler istemedik aslında ben de gerekli görmemiştim geçen sezon fransada sağ bekte oynadı ama şuanki formu müthiş...parası olan bir kulüp olsak al 1-1.5 karabük gibi takımlara kirala ilerde oynat...riva ve florya satışı sonrası bu tarz yatırımları düşünmek lazım portonun benficanın 40-50 topçusu oluyor...tabii ki aldığın adamlara 300-400bin maaş ver ki kiralayabilesin

Su Eren olayina cok uzuldum...

Sokayim boyle ise

Sirf bireysel hata diyemeyiz bizim takima Sarper, hani seni bilmemde ben her hafta Avrupadan 1-2 mac izlerim ozellikle Ispanya-Almanya-Ingiltere liglerinden. Bizim takima kiyaslama yaparsak traktor hizi ile maca devam ediyor onlar da Lamborghini ile. Evet bireysel hatalar var o da ya konsantre sorunundan kaynaklaniyor veya bir oyuncunun yetersiz olmasindan.

Herhalde sen Tolga-Selcuk ikilisi ile seneye Avrupa maclarinda Galatasaray dan basari bekliyorum demezsin, en kolay ornek olarak bunu verebilirim ki sirf isime bakmayarak hizli oynamasi bilen, topla mesafe ekartecek adamlar, orta saha da oyuna hizli tempo getirecek isimler, takim halinde set oyununu ogreneceksin bu devirde yoksa Avrupa da ister Aralik ayinda kadar ilerlersin belki CL de 3. olup AL ye katilip 1-2 tur atlarsin o kadar.

Bu kadro Avrupa maclarinda taraftari tatmin edemez.

Selçuk ligde bile senelerdir sırıtan bir isim,başarı beklediğimi de nereden çıkardın onunla?Senin gibi her hafta izlemesem de,takip ederim ben de.Orada oynanan futbol hakkında bilgim var yani yeterince.Dediğin doğru,bizim futbol onlara kıyasla kağnı gibi kalıyor ama bu bir anda olacak bir şey değil.Onu kastetmiştim.2013 ve 2014'te bazı şeyleri hızlıca yaşadık da ne oldu?Yine en başa döndük.Bana doğru yapılanmayı kurup,AL'de birkaç sezon pişip sonra ŞL'de iddialı hale gelmek daha mantıklı geliyor.Atletico der geçerim bu konuda.

Bence her iki sistem için de N'diaye. 8 numara olarak oynayabilir Oğuzhan tarzı. Tabi bunun için kanatlarin da dinamik olması lazım.

Poko da 8 numara oynuyor aslında çapa vazifesini Ceyhun görüyor,Ndiaye'nin gol sayısının fazla olmasının nedeni 433 oynuyorlar hatta Ndiaye biraz 10 numara gibi oynuyor

Avrupa için net olarak en az 1 stoper, 2 ortasaha, 1 santrafor lazım 1 de sol bek.

Carole girdi stoper oynuyor

Geri
Üst Alt