Hazırlık Maçı | Mol Fehervar 1-0 Galatasaray | 13 Temmuz | MS | Spor Smart

Cicaldau-Berkan-Akbaba-Taylan yerine acilen

Oliveira-Hamza-Transfer-Transfer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir hazırlık maçında Ndiaye, Fernando girip her şeyi baştan aşağı değiştirmişti o tarz bir şoklama lazım.

Olacağı o zaten ya orta saha transferleri sonrası. Oradaki aksaklık bütün takıma sirayet ediyor, geçen yıl da problem bu idi bana kalırsa.

mostafa 2 net pozisyon gel gene karavana.
gelen paslar zaten tahtaya çarpmış gibi sekiyor ayağından :D

Evet kerem-yunus yetmez dediğimde kastettigim olay buydu bilhassa keremin mutlaka alternatifi olmalı..
Berkan resmen taylani aynısı olmuş herifte çevre kontrolü 0 ..
Baştan beri dediğim gibi Abdülkerim bu takımda ancak yedek olur o kadarını Emin Bayram da yapardı zaten 1 stoper daha şart..

Yalnız enseyi fazla karartiyorsunuz.. Hatırlayın 2 yil şampiyon olan takım hazırlık maçlarında dökülürken sadece badou-fernando gelince bile hazırlık maçlarında bambaşka olmuştu..
Orta saha komple değişecek dolayısıyla takımın çehresi de değişecek..

top dağılımında berkan'ın tek teması olmamalı, mümkünse o bölgeden uzaklaşmalı. berkan'ın içinde olduğu bir hücum organizasyonu ölü doğmuştur. ne işe yarayacak o zaman orta sahada derseniz, bilmiyorum.

Gördüğüm geçen seneye göre ileri değil geriye doğru bir performans var. Şu oynanan maçta Galatasaray kalibresinde 3-4 oyuncu anca sayarım diğerleri tamamen Anadolu topçusu. Şu an yenik durumda okduğumuz takımı fener dörtlemişti hatırlatmakta fayda görüyorum. O yüzden bu sene için bu kafa yapısıyla başarı beklemek hayal gibi geliyor bana. Fatih hoca sağolsun tam anlamıyla enkaz bıraktı bize. Bunu temizlemek dursun gibi beceriksiz bir adamla gerçekten zor olacak. Allah sabır versin tüm renktaşlarıma

Lazyo hücum ve ortasahasinin skor üretmesi sayesinde şampiyon oldu bu lig bukadar basit stoper filan peşinde koşmak tamamen gereksiz is

Beşiktaş dört atar bu takıma

Geri
Üst Alt