Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

bir takımın defansının göbeğinde servet ve gökhan oynuyorsa forvetin Hulk ve rooney olsa ne olur.

lugano-yobo-santos-g.gönül

servet-gökhan-balta-ujfa olmayacak duaya amin diyoruz biz.

Bugun sahada olan defans dunyanin en iyi hucumculari eto ve sneijder a karsi pozisyon vermedi.

O macla bu mac arasindaki fark arda nin olmamasi.

Arda topu ilerde tutabiliyordu ama suanda o gorevi yapabilen biri yok,sol kanat a arda tarzi biri gelse sorun kalmaz.

O gun Liverpool macı hep aynı Selcuk bıldıgımız selcuktu Kazım hareketlıydı yorgun degıldıler Barosun onune top verebılıyorduk, topu ılerde tutup yonelendıren Arda vardı cok dogru tespıt ama herkez dırek Servet ve Gokhan dıyor ıste bende buna kızıyorum, onlar ıyı oynadı demıyorum ama bu mac dıgerlerınden farklı olarak takım halınde hucum ve savunma yapamadık ınsanlar bunu goremıyorlar bugun sısteme sadık kalınamadı butun olay bu.

Takım Arda'sını kaybetti beyler başka türlü açıklanamaz bu maç.Selçuk hep Arda'yı aradı bu da çok basit.Acilen top dağıtan çalım atabilen bir adam lazım orta sahaya.Orta sahada bir tane bile çalım atabilen adam yok malesef.

herkes sabriyi orta sahaya koyuyodu forumda simdi sabriden orta saha olur mu fatih hoca oldu!

takimin bugün havasi yoktu bu kadar basit bitti nokta.

Bizim takımın zaten feldkamp döneminden beri havası yok renkdaş acı ama gerçek işallah FT toparlar ama eldekilerle bu cok zor gibi gözüküyor.

bizde 2006´da orhan aklarla,cihan haspolatlilarla sampiyon olduk.ondarda mi 12 milyon eder?

sercan ve serdar´a kesinlikle hayir demem.ama bi arda 12 milyon ediyorsa.bursanin bütün takimi 10 milyonu gecemez.

Tamam birader 10 verelim bütün bursayı alalım mehmet topuzla kafa kafaya takas ederiz

bunuda duydum ya bu forumda ben başka birşey demiyorum:eek:

yalan mi?

tabi az biraz abartim.

lahm gayet iyi bi sag/sol bek.

ama öyle fazlaligi olan biride degil yani.

büyük maclarda ilk kayib olan adam lahm´dir.

maiconlar,ramoslar,alvesler,glen johnsonlar lahm´dan daha iyi.

Ne kadar transferleri övsekde çok dengesiz bi takım kurduk arkadaşlar.

Sorun defansın tamamında değil. sol tarafta bomboş koridor var. ve sol açıkta top tutan eleman olmadığı için tüm toplar gol pozisyonu havasındaydı ve atak olarak %30'umuzu oynayabildik bence. soldan ne zaman atağa çıktıysak kaptırdık ve o koridordan gol pozisyonu yakaladılar. Tek sorun şu, 'sol taraf' taraf diyorum çünkü sol tarafın bekinden tut kanadına kadar sorun. atağa yalnızca kazımın kanadından çıkabildik. orayı da marke etmeleri çok kolay oldu. aslında düşününce pek karamsar olmamak gerek. Arda varken sol taraf iyiydi o yüzden liverpool ve intere öyle oynadık. şimdi solu düzeltirsek hiç bir problem kalmaz.

O gun Liverpool macı hep aynı Selcuk bıldıgımız selcuktu Kazım hareketlıydı yorgun degıldıler Barosun onune top verebılıyorduk, topu ılerde tutup yonelendıren Arda vardı cok dogru tespıt ama herkez dırek Servet ve Gokhan dıyor ıste bende buna kızıyorum, onlar ıyı oynadı demıyorum ama bu mac dıgerlerınden farklı olarak takım halınde hucum ve savunma yapamadık ınsanlar bunu goremıyorlar bugun sısteme sadık kalınamadı butun olay bu.

Arda nin yerine birini alirsak,mesela arshavin ortada bir sorun kalmaz.

Topu ilerde tutamazsan defans dagilir tabiki.

Terım: Arda'nin boslugunu birısi dolduracak. O oyuncu arda kadar olmayabilir ama stancu da deglms onu gorduk.

herkes sabriyi orta sahaya koyuyodu forumda simdi sabriden orta saha olur mu fatih hoca oldu!

takimin bugün havasi yoktu bu kadar basit bitti nokta.

Bu adamın ayagında minimum sekilde top tutacaksın.Millet , bende dahil bu adam kanatta bi halt yapamıyor bi verim alınacaksa orta sahada baskısından alınır diye düşünüyorduk..

Ama kim bilebilirdiki selcuk- melo dururken özellikle macın ilk yarısında ( terim gözlüğü kırmadan önce) sabriyi oyun kurucu olarak oynamasını büyük ihtimal terimde bundan öyle bişey istememiştir .

Bu kaptanlıgın verdiği gazla yapmıstır .. Ama bi futbolcu yeteneksizse , yeteneksizdir zorlamaya gerek yokk !!

Bir an önce Galatasaray kaptanlıgının sabriden alınıp gerekirse bu sene gelen lider adam gibi top oynayan birine verilmesi şart !!

yalan mi?

tabi az biraz abartim.

lahm gayet iyi bi sag/sol bek.

ama öyle fazlaligi olan biride degil yani.

büyük maclarda ilk kayib olan adam lahm´dir.

maiconlar,ramoslar,alvesler,glen johnsonlar lahm´dan daha iyi.
glen johnson ,who is he ?

terimin aciklamalarini nerden bulabiliriz?

Stancu ve Sabri leşti ve takımın kaptanı ve maestrosu yoktu..Engin Baytar bu ortamda at koşturur disiplinsizlğin dibine vurur kaptan ağırlığında biri de yok ki..

Geri
Üst Alt