Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

bu takım zor toparlanacak gibi. ulan adnanlar sizi bir kaşık suda boğabilirdim o maçı izlerken..

Bana göre maçın en iyisi Felipe Melo'ydu..

adamin iki elini de kaldirip, hep top istemesi, bosa kacmasi süper ya, sorumluluktan kacmiyor.

en coka yhan-servet-zan-balta -aydin gibi adamlardan bu yüzden kurtulmak istiyorum, bunlarla ayni antreman, ayni maclarda oynadigin zaman, ister istemez zamanla bunlar gibi olursun.

virus gibi birsey, bu topcularda allahin izniyle kurtulsak yakinda be

Arda dan gelen parayı bursaya verelim ve volkan şen, ozan ipek, sercan ve serdar azizi bitirelim...

Real Madridin şu takıma şu savunmaya şu oyuna yapacaklarını düşünüyorum da :akansular:

bu takım zor toparlanacak gibi. ulan adnanlar sizi bir kaşık suda boğabilirdim o maçı izlerken..
Yahu bir maç yenildik hemen eskilere döndük.Liverpool maçında sonrada çoşmuşduk. Nağmalup gidecek değiliz. Terimde elinden geleni yapıyor.

Melo maçın yıldızı idi,Bir çok önemli pozisyonu kesti.

Yabancı sınırının bir an kalktığını düşünsek ve herkes buraya kadrosunu yazsa 11 oyuncudan Selçuk hariç 10"u yabancı olur çok net:o

Solbek, stoper, sol açık yok takımda ama hala playmaker yada forvet istiyoruz.

İlginç. Playmaker getir, Lucho'yu getir, Forlan-Drogba getir, 3 atarsan 4 yersin bu Baltalar Servetlerle.

Arda dan gelen parayı bursaya verelim ve volkan şen, ozan ipek, sercan ve serdar azizi bitirelim...

Zaten vermezler ama... Öyle birşey yaparsak çok mantıksız olur. O paraya bir sürü çöp alana kadar, 1 tane doğru düzgün adam alsınlar yeter...

Chech in önüne bu defansı koy çaresiz kalır, hayata küser...

Zan-Servet tandemiyle her maç rezil oluruz... Galatasarayın kurtuluşu bu ikisinin uzun süreli sakatlanması olur. Yerine oturtulacak Ceyhun-Ujfalusi ya da Ujfalusi- Semih Kaya tandemi cuk oturur.

Ne bicim adamsin lan sen,tuttugun takimin futbolcularinin uzun süre sakatlanmasini istemekte ne oluyor,insan ve adam olan rakibinin bile futbolcusunun uzun süre sakatlanmasini istemez,insanliktan ve adamliktan nasibini alamamissin.

real macı için her türlü maglübiyete hazır olun yenersek cok sevınıriz ama fark yersek üzülmeyin

Kazanınca oooooooovvvvvv

Kaybedince yuhhhhhhhh

:tiphat:

Eksiklerimiz tabi var. Hemen eskilere dönmeye ne gerek var. Yenilgi almamız gelecek açısından iyi oldu.

Vallahi okudukça sıkılıyorum.

Bu yorumlarda takımı yerden yere vuranların bir çoğu Liverpool maçından sonra takımı Barça ilan etmişti.

Gören de UEFA maçında mağlup olduk sanacak.Hazırlık maçındaydık beyler uyanın.

Geri
Üst Alt