Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Net olarak golü şimdi gördüm de taçtan gol yiyeni gördüm ama kendi taç attıktan sonra gol yiyeni ilk defa görüyorum.Sadece bu maç için genel konuşuyorum taç atmayı bile bilmiyoruz.Duran top kullanma özürlüyüz resmen.Bu sene umuyorum duran toplardan sıkıntı yaşamayız yine

Muslera iyi hoş kurtarıyor ama defans ne böyle

ulan nasıl taraftarsınız allah sizin daha durun bu takımın kondisyonunu beyendim oynadımız takım olimpiyakos.

ya bunların çoğu taraftar değil çoğu fm ci bunların,bunlara maç kazanacaksın senden kralı olmaz maç kaybedeceksin senden kötüsü olmaz,kazanınca kötü yanları kaybedince de iyi yanları görmezler, farklı bir futbol kültürleri var.

kazanınca vezir kazanmayınca rezilsin anlayışları bu anlatma boşuna..!

FT:yerli yabancı takviyeler devam edecek

Ne sandiniz arkadaslar,Yunanistan deplasmaninda berbat bir zeminde güle oynaya kazanacagimizimi sandiniz?Üstelik hakem buz gibi golü vermedi,Eboue,Keita,Engin arti yabanci kreatif bir oyuncuyla takim düzelir.

Neresi buz gibi ya. Bariz ofsayt işte.

https://s1.directupload.net/images/110817/8eahfjwf.swf

Fatih Terim,Sabri'nin pas hatasından sonra çıldırışı, umarım bunu not etmiştir de bir tane orta sahaya kaliteli bir transfer yapılır.

her iddasına girerim takımdaki en yeteneksiz 2-3 oyuncudan biri Sabri buna rağmen Türkiyenin en iyi beki bile diyenler var nasıl güleceğimi şaşırıyorum o zaman. attığı pasa bak ya bide kaptan yapılsın diyolar

Gerekli transferler yapılacaktır yoksa Terim bugünkü gibi 8475983458345 tane gözlük kırar.

Arshavini sol kanada istiyoruz,hoş alınabilecek gibi de görünmüyor da...Arkasında Balta oynayacaksa rakip takımlar vasat adamlarla bile feç eder o kanadı...Kaleci kadar öncelikli olmalıydı solbek transferi,sözkonusu bile edilmedi...

Çabuk bir stoper lazımdı,gidildi sağbek orijinli Ujfalusi alındı (Beğendiğim bir futbolcudur da eldekileri tamamlayacak özellikte bir stoper değil).

Defansta Servet-Gökhan-Balta oldukça her maç zorlanırız...Balta hiçbir zaman hücuma iyi katkı veren bir adam olmadığı gibi 3 yıldır defansında en zayıf halkası durumunda,harcamakla tüketemediği neyin kredisidir anlayamıyorum...Umduğumuz gibi iyi bir sol kanat oyuncusu alınmış olsa (Veya Kazım-Keita-Engin) bile onunda verimini düşürecek ne yazıkki...Keza belki Servet,çoğunluğun iddia ettiği gibi ''Lesh'' in biri,ama adam solbekin açıklarını kapatmaya çalışmaktan dağılıyor birazda,benim düşüncem...

Çabuk bir stoper ve adam gibi bir solbek alınmamış olmasını şaşkınlıkla izliyorum,transfer sezonunun başından beri...Çok nadirdir belirgin arızaları olan bir defans hattına sahip takımların büyük hedeflere ulaşabilmeleri...Umarım bir kaç futbolcu limitinin en üst düzeyinde verimli olurda fazla sıkıntı yaşamadan geçiririz sezonu...

Evet bu maça dair son yorumumu da yıllarca süren Türk bahanesiyle bitireyim: Aklımız haftaya oynayağımız R.Madid maçındaydı :D

Muslera bu defans ile kariyerinide riske atıyor.

bence hoca kastten oynatti sabriyi, stancuyu falan, görsün ünal hoca (stadta idi) ve digerleri kazmalarla birsey yapamayavagimi diye oynatti

Kaptansız ve Beyinsiz bir takımın sahada ki çırpınışını izledik..Takıma yön verecek bir Kaptan gerek..

Lan Arda Selçuk avrupaya gitmeyi istiyodu kandırdın getirttin çocuğu şimdi kendin gidiyosun ne kadar dövseler azdır ha.

engin sol bek, Allah korusun

sol bek icin belki futbol kalitesi yeter ama kafa olarak 20 dk kaldiramaz, atilir

yazdigim gibi.bu sene idare etmek lazim.

antep in ivan de souzasini alsak iyi olurdu,bence ligin en iyi sol beki.santos futbolcu degil gözümde.hasan ali de siradan bi oyuncu.bildigin anadolu yildizi.

muslera

sabri-eboue-ujfa-balta

---------melo---------

----engin-----selcuk

kazim----------------Arshavin(keita)

---------Baros----------------

transfer olmazsa fatih terim maaşı gözlüğe yatırır.

Defansın göbeği değişmeden daha çok çile çekeriz biz.

dün burda yapılan kadroların yüzde 90'ında sabri ortasahaya yazılıyordu

şimdi sabriden ortasaha mı olur deniyor :D

Geri
Üst Alt