Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 17 Ağustos |Euro Fu

Muslera, Sabri, Gökhan ve Melo ilk yarıda vasatın üstünde olan oyuncular. Servet, Balta, Stancu ve Kazım çok kötüler...

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 17 Ağustos |Euro Fu

Sbari 10 numara gibi oynuyor, Selçuk bitkin milli maçtan dolayı galiba defansın onünde Melo dışında herkez basan yok adamlar cirit atıyor resmen, Stancu belli olduki gidici, sağ kanat işliyor yine Baros top alamadı fazla o yuzden olumsuz konusmak yanlış olur ama sol kanat resmen ofans olarakta defans olarak hiç yok golüde o kanatta oynayan adam attı zaten.

Takımın temposu düşük ya çok yorucu antreman yaptılar yada milli maçlar nedeniyle, derhal sola bir oyuncu sokmalıyız yada Baros'u kanada alıp Elmander girmeli.

Sabri harbiden şu ayağına baktır oğlum mantarmı vardır ne vardır baktır, Sabrinin ayağı daha once kırıldımı bilmiyorum ama kırıldıysa kesin yanlış kaynamış.

Takımın akordu bozulmuş.Terim devre arası verir ayarı :)

Yekta'ya da 5 milyon euro verildi sanırım ama Stancu'ya gösterilen ilgi O'na gösterilmiyor... Neden!

Hakemde her dususlerinde duduk otturuyor.....Unanlilardan ne beklersin :D

Yapılması gerekli değişiklikler

Stancu--->Elmander

Kazım---->Emre Çolak

Zan---->Ceyhun

Şu Baltadan ne zaman kurtulucağız biz ya :mad:

Keita olsa idi şimdi en az içeriye 5 tane daha atak yapmıştık. Kara Tren gelse de gözümüzün pası silinse

Balta gene berbat. Stancu baltaya rakip. Servet Zan A.Ş kepaze

Defansın arkasına atılan her top tehlike yarattığını görünce Muslera libero gibi oynadı.Açıkçası geri dörtlünün tamamen değişmesi lazım;Avrupa Arenası'nda hemen defansımızın foyaları ortaya çıkıyor ve çok sırıtıyor..

Ula resmen kanatsız oynuyoruz iyi ki transfer yapıldı. Sağ tamam da soldan kim yardıracak ?

biri sabri berbat diyor, digeri sabri muthis diyor

bence biz topcular hakkinda yorum yapmayalim bugun

En güvendiğim isim Elmander neden ilk 11 de hiç düşünülmüyor merak ediyorum ...

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İlk Yarı | 17 Ağustos |Euro Futbo

MODERATÖR ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.

Arkadaşlar, burada Sabri, Servet ve Hakan Balta'ya laf söylemek serbest mi? Bu insanların ceza almaları için bu adamlara küfür etmeleri mi gerekiyor kardeşim.

Ayıptır bu adamlar bizim oyuncumuz ve istesek de istemesek de bu kadroda bulunacaklar nedir bu böyle her önüne gelen giydiriyor bu adamlara, daha bilmem ne yaptıkları Marmara'ya ulaşmamış bir sürü liseli ergen toplanmış futbol profesörü gibi ha bire saydırıyor adamlara. Yemin ederim rakip takım taraftarı olsa ancak bu kadar dalga geçer bu oyuncularla.

Terbiyesizliğin lüzumu yok kaç zamandır susuyorum susuyorum ama her şeyin bir sınırı var. Lütfen gerekeni yapın ya genel bir uyarı yapın ve gerekli cezaları verin ya da burda bu şekilde salvo yapanlara yapılacak salvolara da ceza veremezsiniz.

Muslera olsam kendimi boğaz köprüsüne salarım, uruguay defansından servet,balta,zan üçlüsüne döndü adam.

Azcik rahat olun....takim iyi pas yapiyor...!Keita ve Eboue geldimmi baska olacak

Bu siyah formaya da gıcık kapıyorum, çok rezil ya... Üstünde arma var diye bir şey demiyorum!

Baros Stancu gitmeli yerine kaliteli bir hem forvet hem kanat oynayabilen bir oyuncu alinmali .birde Stopper ve Sol bek gerek .

Geri
Üst Alt