Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Solak adam istiyoruz. Mümkünse kaliteli olsun!

Olimpiyakos oynatmamaya şartlanmış.Biz yensekte değişen bir şey olmayacaktı,futbol adına bir şey yoktu sahada,ama bariz bir şekilde eksiklerimiz olduğu gerçeğinide bilmemiz gerek.

Ayhan 4-5 sene öncede oynamıştı sol açık, asıl şaşılması gereken Ayhan 'ın oynuyor olması.

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 17 Ağustos |Euro Fu

ben barosa kesinlikle güvenmiyorum.1 maça kötü başlıyorsa bi daha da toparlamıyor

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 17 Ağustos |Euro Fu

Ne bekliyordunuz abi yapmayın allah aşkına. Hemen moral bozmayalım....bu takıma daha Eboue, Keita, Engin + 2 yabanci gelecek.

temel bozuk temel..Bundan sonra istediğin kadar transfer yap bu defans hattı ile hiç kolay değil işimiz..

yerli kalitesi yerlerde sürünüyor biz hala yabancı peşindeyiz..Neredeyse transfer sezonu bitti biz hala transfer yapacağız..Bu saatten sonrada yerli oyuncu bulamazlar..

Yahu bıktım artık..mecburmuyum ulan bu Ayhanı,serveti,baltayı,çağları,gökhanı izlemeye..

Kimse polyanacılık oynamasın..Sezon başında devrim olmalıydı devrim..Büyük revizyon olmalıydı..Taş gibide takım kurulurdu..

Hayırdır rezil kepaze mi olduk ne bu karamsar hava ? İzlemedim maçı özet geçin.

Defansın arkasına çok adam kaçırdık. Yani çok pozisyon verdik. Artı olarak ilk yarı dışında hücumda sıfırdık.

skor yorumculuğu felan değil kardeşim takımın yerli kalitesi düşük bu kadar net

Şöyle içimden saydım.Bize 5 tane transfer lazım:o

Engin Baytar su takimda banko oynar. simdiden söyliim herkeze.

İşte övdüğünüz Sabri.Bir tek ben miyim bu adamı istemeyen?

Valla ben 5 yıldır istemiyorum.Hatta forumda ki tek cezamı onun yüzünden almıştım 3-4 yıl önce.Hem de 1 ay ban şeklindeydi yanlış hatılamıyorsam.Bana ceza aldıran adamdır kendisi aynı zamanda.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu Elmander e teknik fiziğine göre hızlı forvet diyordunuz bildiğin eğilemeyen bükülmeyen direk gibi adam

Elmander i hemen yollayalım. Bence Stancu daha iyi.

Maçı izliyordum 1 dakka öncesine kadar.İşkenceye devam kısacası.

Defansın ortasına atılan her top %100 gol pozisyonu vermemize neden oldu takımın en iyi mevkisi kale.

Sol taraf tamamen faci melo selcuk bıraktım pres yapmayı olumlu pas bile atamadılar.

Bu stancuya kim hangi mantıkla neye dayanarak 5m€ verdi..Bi türlü anlayamadım.

Takımda 10 numara eksiği bariz bir şekilde ortada ve biz buna rağmen forvet transferi düşünüyoruz.. Forvete top gelmiyorki adamlar gol atsın.

Rakip kaleyi ancak uzun bi top şişirdiğimizde görebildim 90 dakka.Sabri ayrıca bırakın kaptanlığı şu takımda oynayabilecek en son adam belkide.Servet balta zan olan defansla çatladıkapı macına cıkalım yine gol yeriz.

Takımda koordinasyon 0 pres fizik kondisyon 0 olumlu bir atak organizasyonumuz yok.. Yani 10 tane keita bile olsa takımda yine böyle çalkantılı bir sezon bizi bekliyor gibi.

Fatih Terim selcuğu cıkartıp ayhanı sokabiliyorken oyuna allah sonumuzu hayır etsin sabrımızı daim etsin demekten başka bi şey bulamıyorum ben.

Yerli kalitesinde zaten yerlerdeyiz.Yabancılarda ise elmander ne iş yapar al stancuyu vur elmandere bir milan baros etmez.

Umarım artık yönetim yapılcak takviyeleri oyalanmadan yapar yoksa cidden bu sezonda hüsran olacağız.

Impasrator konusyor

Sabri Galatasaray'da oynayabilecek seviyede bir oyuncu bile degilken, kaptan ve oyun kurucu yaptik adami.

ayni takim liverpool ve inter macinda iyi oynadi tamam ama sabri den orta saha olmaz,ujfa gokhan servet balta defansi cok agir,adamlar kosamiyorlar.

Arshavin gibi bir oyuncu şart.. Keita ile Engin ile olacak işler değil..

Geri
Üst Alt