Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

S.a beyler , eve yeni geldim tek cümlelik bir yorum alabilir miyim ? Yediğimiz golün videosu var mı son olarak.
ben sana özetini geçiyim gölün servetin anlayamadığımız bir şekilde öne çıkması ve onun sonucunda araya atılan topu biz hakan balta koşup alıcak zannederken 10 metre arkadan gelen olympiacos forvetinin topu kapıp karşı karşıya gol atmasıyla oldu .

Sabri , Hakan , Baros , Elmander bunlar takım iyi olunca iyi oynuyolar .

Malesef .

Bu sene defans gene Allaha emanet.Arda mahvetti takımı.Bi tarafını örtsen diğer tarafı açık kalıyo

utanmasalar 10 numarayi da Sabri ye verirler, yeni maestro muz.. sabri den hic ara pasi beklenir mi? adam kendi gucunu bilmiyor bi defa

bugün bir eboue sağ tarafta sol açıkta bir engin sağda keita çok fark yaratırdı

Sakin Olun ! 3-0 kazandığımız Liverpool maçı nasıl ölçü alınmamalıysa bu maçta alınmamalı sadece bir Hazırlık Maçı;Stancu'yu Sol açıkta,Eboue'siz Keita'sız,Sol Açıksız bir takım izlediniz...

zaten olympiakosunda çok çok iyioynadığını söyleyemeyiz 20.s de defansın basit hatasından gol buldular yer yer bizden üstündüler ama adamlar geçen senenin şampiyon takımı ve oyuncuları birbirlerine alışıklar o yüzden daha iyi organize oluyorlar.. biz ise takımı oturtmaya ve eksikliklerimizi görmeye çalışıyoruz..

melo nokta bi transfer bana göre 2 maçta pek hatasını görmedim ve tam orada fizik olarak güçlü oyuncu lazım ve meloda tam kendisi bi ar iki rakip oyuncuyu yardı geçti

Takım zaten eksik ustelik Arda gidince zaten sol kanatta kalmamıs Selçuk yorgun eee daha ne olucaktı ki ama macın basında sonuna ızleyen objektif bir futbol yorucusu macın adamını kesınlıkle MELO secerdi mukkemel kondısyon ayaga yere basan relax bır futbol ama gokhanın pozısyonundan sonra bende bır hamle beklıyordum bakalım hakem ne kart verıcektı cok merak ettım.

Yerli kalitesi çok düşük. Adamlar 9 milyona Topuz 'u aldı biz Brezilya milli takımından Elona 'yu 8 'e aldık diyorduk ama geçen sürede gördük kim daha çok katkı yaptı.

Yerli kaliten çok iyi olacak zaten 6 tane yabancın var sahada. 1-2 'si sakat olursa ligten falan kopuyoruz.

Yerliler çok kaliteli olmalı ve yabancıya verildiği gibi onlara da para verilip bonservisi alınmalı.

Bizim takım sanki yerli oyuncuya bonservis verilince para ciğerlerinden kopuyor, sanki yerliye bonservis verene gülerler gibi bir düşünce var sanırım. Uzun zamandır yerli bir oyuncuyu adam gibi bir bonservisle aldığımızı görmedim.

Inter ve Liverpool maçlarından sonra bu maçı izlemek gerçekten çok zor geldi.Bu maç esasında tek bir şeyin göstergesi Fatih hoca'nın oynatmak istediği futbolu rakibimiz bize karşı oynadı önde bastı sürekli pres yaptı ve biz buna karşı bir reaksiyon gösteremedik.Sonuçta bir hazırlık maçı fakat bu defanstan forvete hala daha eksikliklerimiz olduğunu görmememiz anlamına gelmiyor.Keita,Engin,Eboue ve yeni gelecek sol açık orta saha forvet oyuncuları bu takıma ne kadar sınıf atlatsada defansında Servet,Gökhan,Hakan üçlüsünden ikisinin oynaması atladığımız seviyeyi nötrlüyor.Bu üçlü insanı kanser eder.Hele yanına Aydın,Stancu,Çağlar isimlerini ekleyince beyin ölümümüz gerçekleşiyor.Gördük ki hala daha eksik bir takımız önümüzde transfer sezonunun kapanması için 2 liglerin başlaması için 3 hafta var.Önemli bir süre gidenler gelenler kenarda oturması kesinleşenler neticesinde sezonun nasıl gideceği konusunda tahmin yürütebiliriz.

Yorumlara baktıktan sonra şunu çıkardım: Galatasaray taraftarının derdi hiç bitmez:o

son aldığımız üç oyuncu şuanki takımda banko ilk 11 çıkarlar üstüne birde solbek ve sol açık alırsak tamamdır bu seneki transfer olayı

o degilde felipe melo mehmet topal ve lorik cana dan bin kat daha iyi

Nöbete devammm.....

Real madrid inşallah kazanır ve kupayı alır.. yoksa bernabeu'da taraftarından özür dilemek için bizi dağıtırlar :D

Ronaldo vs. Sabri

Di maria vs. Hakan

Benzema vs. Servet

Mesut vs. Ayhan :lol:

ben sana özetini geçiyim gölün servetin anlayamadığımız bir şekilde öne çıkması ve onun sonucunda araya atılan topu biz hakan balta koşup alıcak zannederken 10 metre arkadan gelen olympiacos forvetinin topu kapıp karşı karşıya gol atmasıyla oldu .

Eyvallah aga bi özet de ben geçeyim , ben bu filmi görmüştüm.

Zor bir dönem başlıyor yine aldıkları transferlerin yarısı yok olmpyakosta ama adamlar gol pozisyonuna giriyorlar.

Koskoca Galatasaray 90 dakka 1 tane pozisyon bulamıyorsa zaten işimiz bitmiş.

Ayrıca sanki her maçı arenada oynayacakmısız gibi transfer yapmaya devam ederlerse bu sezonda anca 3. oluruz.

Takım bar bar bağırıyor stoperrrsiziz sol tarafa adam şart 10 numara lazım nasıl olucak bilmiyorum.

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 17 Ağustos |Euro Fu

Hakikaten imparator imparator

o ne konusmaydi oyle

2 nokta transfer...sol kanat ve sol bek

Geri
Üst Alt