Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

O alalım dediğin adamları alsak, 2 gün sonra o çöp olarak saydıklarına eklersin hiç merak etme...

Sen kimi tavsiye edersin türk olarak yerli kalitemizi artırmamız adına, nuri şahin,hamit altıntop,serdar taşçı,mesut özil,gökhan inler seç beyen al !

bir takımın defansının göbeğinde servet ve gökhan oynuyorsa forvetin Hulk ve rooney olsa ne olur.

lugano-yobo-santos-g.gönül

servet-gökhan-balta-ujfa olmayacak duaya amin diyoruz biz.

Süper yorum...

Ciddiyim ama malum takımın yerli kalitesi bizden kat kat iyi o yüzden adamlar kontenjanı defans hattına rahat rahat kullanıyorlar.

Biz kaleci 3 yabancı defans cıktığımız zaman yerli olarak koyabileceğimiz adam selcuk kazım yekta e bakıyorsun m topuz caner erkin semiha bunlar boş adam değillerki en kaliteli yerliler şikecilerde yani cidden cok iyi tespit yapmısın kardesim saygılar.

Ne olursa olsun Hazırlıkra olsa , Uefa macı da olsa , Şampiyonlar ligi finalide olsa Galatasaray her zaman GALATASARAY gibi oynamalıdır.!!!

Bizim Skora bi tepkimiz yok , bizim tepkimiz oyuna..

Bilmiyorum anlatabildimmi derdimi ...

oyuna mı oyuncuya mı bu adamlar liverpool inter maçında süperdiler şimdi kötüler oyunu suçlasan neysede direk futbolcuyu suçluyorsunuz

yalan mi?

tabi az biraz abartim.

lahm gayet iyi bi sag/sol bek.

ama öyle fazlaligi olan biride degil yani.

büyük maclarda ilk kayib olan adam lahm´dir.

maiconlar,ramoslar,alvesler,glen johnsonlar lahm´dan daha iyi.

Lahm ın 10 tane maçını izlememişsindir sen Türkiye ligi iç.in bu adam zayıf kalır demişsin ekolleri mücadeleye dayanan Alman liginin otoriter takımı Münih değilşilmez kanat bek oyuncusu, Ş.liginde kemik seslerinin içinde hayal bile edemeyeceğin muz ortaların sahibi bir adama sen Almanya nın şişrdiği bir topçu diyorsan ben sana burhan altıntop muammelesi yaparım renkdaş kusura bakma:b5:

Stancu kiralık verilmedi mi. Ne diye oynatıyor Fatih hoca bu oyuncuyu Ordu daha net görsün diyemi? Solda oynatmayı düşündüğü oyuncuları neden oynatmaz. biri ban anlatsın lütfen

Takıma sallayacak değilim.Ama hakan balta insanı çileden çıkartır.Defans leş gibi.Forvet transferi de gerçekleşmeli bence.

Ayrıca Melo, maçın adamıydı benim için .:tiphat:

Stancu kiralık verilmedi mi. Ne diye oynatıyor Fatih hoca bu oyuncuyu Ordu daha net görsün diyemi? Solda oynatmayı düşündüğü oyuncuları neden oynatmaz. biri ban anlatsın lütfen

anlatama yasanir sadece

65. dakikadan sonrasını izledim

tek kelimeyle berbat oynadık

rakibin futbol dışı sertliğine göz yumduk

en az rakibimiz kadar sert oynamalıyız

yoksa bizim oyuncular sahada daha çok dayak yer

liverpool ve ingiltere milli takimin sag beki.

neyse konuyu uzatmayalim.siz benden daha iyi biliyorsunuz.6-7 senedir her hafta sonu bundesliga maclarina bakan ben degilim.
ingilterenin hali ortada zaten :D ama glen johnsondan da kotu degıl bence daha az once cnnturkde bayern macı vardı ızledım adam yardırdı resmen :D

Lahma bile yetersiz diyen varken hakan balta müstehaktır.

balta yine berbat oynadı

golü de onun ağırlığı yüzünden yemişiz

günlerdir söylüyorum, bu takımın sol açıktan da önce sol beke ihtiyacı var

hasan ali kaldırım veya malik fathi alınmalı

çağlar bile baltadan daha iyi ama FT kafayı takmış baltaya

Arda nin yerine birini alirsak,mesela arshavin ortada bir sorun kalmaz.

Topu ilerde tutamazsan defans dagilir tabiki.

Cuk diye oturu tabi şuan yeni oyuncularla bile ligi goturur rahat bu takım yeterki sisteme baglı kalsınlar, Selçuk, Kazım kendini gelip, Keita, Eboue, Engin dahil oldugunda yine bu takım iyi oynar, yeterki takım halinde oynayalım.

Ciddi ciddi Sabri mi kaptanlık yapcak bu takıma. Ne otoritesi olur be oyuncularda.

Bu arada macı kim anlattıysa bir daha onun anlattıgı macları dinlememeye özen gösterecem .. Bu ne labali bi anlatıs tavrıdır yav ..

Bi dediği bi dediğini tutmuor , zaten takım kötü oynuyor bide spikere sinir oldum şu ramazan ayında etmediğim küfürler ettirdi bana..

Öve öve bitiremedi olimpiakos taraftarını neymişlerde bizim haberimiz yokmus..

Olımpıakos taraftarı bizim taraftarlar kadar ateşliler dedikten snra kameralar tribünleri çekti nedense herkes yerinde oturuyor çekirdek çitliyorlardı bi an ingiltere de mac izliyorum sandım .. Yerim ben bu ateşli taraftarı..

Meger ateşli taraftar olmak mac sırasında 10 ve üstünde meşale yakmakmışta biz bilmiyormuşuzzZ !!

Terim: Forvet transferi yapacagiz

Lahm ın 10 tane maçını izlememişsindir sen Türkiye ligi iç.in bu adam zayıf kalır demişsin ekolleri mücadeleye dayanan Alman liginin otoriter takımı Münih değililmez kanat bek oyuncusu, Ş.liginde kemik seslerinin içinde hayal bile eemeyeceğin muz ortaların sahibi bir adama sen Almanya nın şişrdiği bir topçu diyorsan ben sana burhan altıntop muammelesi yaparım renkdaş kusura bakma:b5:

öyle olsun.

lahm´i gördük.euro 2008´de torres beni ezip gecmisdi,lahm´i degil.

2010 dünya kupasinda,yine ispanya karsisinda ezilen bendim,lahm degil.

2010 sampiyonlar lig finalinde milito benimle ta**ak gecti.

daha iki gün burda yazabilirdim.

dedigim gibi.ilk yorumumda abarrtim.lahm gayet iyi bir bek oyuncusu.iki bekde oynadigi icin,daha önemli biri bayern münih ve alman milli takimi icin.

ama söyle first class bir bek de degil.

chelsea´nin stoper mevkiinden sag beke mont edilen ivanovic daha yararli mesela.

Geri
Üst Alt