- 22 Ocak 2010
- 52.267
- 33.637
- 3.073
Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu
iftardaydım.nasıldık maçta.hala transfer istiyor mu takım ?
iftardaydım.nasıldık maçta.hala transfer istiyor mu takım ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi ciddi Sabri mi kaptanlık yapcak bu takıma. Ne otoritesi olur be oyuncularda.
ingilterenin hali ortada zatenama glen johnsondan da kotu degıl bence daha az once cnnturkde bayern macı vardı ızledım adam yardırdı resmen
![]()
elmanderi tanımakta zorluk çekiyorum eski özelliklerinin tamamını kaybetmiş hız adam geçme yok artık sırf bedava diye alınmasa idi keşke elinde baros varken barostan daha iyisi alınmalı idi elmander tek forvet oynayacaksak çok yanlış transfer görünüyor. arda yokken selçuk inanın performansı etkilenmiş solda pas yapacağı biri yok stancu çok çok vasat bir oyuncu.kazım ise asla galatasarayın bir numaralı kanat oyuncusu olamaz adam geçme özelliği yok kazımın bulduğu boş alanları keita bulsa neler yapardı bugün şimdiki kadroda solda engin sağda keita oynaması daha doğru olur
Servet Hakan Balta iş birliği bize yine güzel bir gol izletiyor işte futboldan bunun için zevk almıyoruz!!!
maçtan önce olympiacos a da beş atıyoduk neoldu,zaten bizim millet ya küçümser yada acayip abartır böyle bi ortayı bulamıyoruzzürih´e karsi bizimkilerde cosardi.
Bu maçı oynamadık sayalım??!!
maçtan önce olympiacos a da beş atıyoduk neoldu,zaten bizim millet ya küçümser yada acayip abartır böyle bi ortayı bulamıyoruz![]()
elmanderde hız ve adam geçme hiç olmadı
tamamen farklı bir oyuncu
BU TAKIMDA KAPTANLIK YAPABİLECEK TEK OYUNCU UJFALUSİ'Dİr