Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

iftardaydım.nasıldık maçta.hala transfer istiyor mu takım ?

elmanderi tanımakta zorluk çekiyorum eski özelliklerinin tamamını kaybetmiş hız adam geçme yok artık sırf bedava diye alınmasa idi keşke elinde baros varken barostan daha iyisi alınmalı idi elmander tek forvet oynayacaksak çok yanlış transfer görünüyor. arda yokken selçuk inanın performansı etkilenmiş solda pas yapacağı biri yok stancu çok çok vasat bir oyuncu.kazım ise asla galatasarayın bir numaralı kanat oyuncusu olamaz adam geçme özelliği yok kazımın bulduğu boş alanları keita bulsa neler yapardı bugün şimdiki kadroda solda engin sağda keita oynaması daha doğru olur

Maçın adamı tartışılmaz Melo idi. Hakikaten de kendi dediği kadar varmış, pitbullmuş ve ısırırmış bu maçta daha da iyi anladım. Takım arkadaşları kopuk olmasına rağmen tek başına idare etti. Melo da diğerlerine uysaydı emin olun savunmanın arkasına çok top geçerdi.

haa melo'yu da abartmamak lazım bu kadar sonuçta bi alex değil :D

Sol Bek,Sol Açık,Forvet,10 numara daha 4 oyuncu ŞART..!

beyler yanlış anladınız adam lahm beğenmiyorum demek istemedi lağımı beğenmiyorum demek istedi yada inş. öyle demek istemiştir yoksa vay haline :D

Bu maçı oynamadık sayalım??!!

elmanderi tanımakta zorluk çekiyorum eski özelliklerinin tamamını kaybetmiş hız adam geçme yok artık sırf bedava diye alınmasa idi keşke elinde baros varken barostan daha iyisi alınmalı idi elmander tek forvet oynayacaksak çok yanlış transfer görünüyor. arda yokken selçuk inanın performansı etkilenmiş solda pas yapacağı biri yok stancu çok çok vasat bir oyuncu.kazım ise asla galatasarayın bir numaralı kanat oyuncusu olamaz adam geçme özelliği yok kazımın bulduğu boş alanları keita bulsa neler yapardı bugün şimdiki kadroda solda engin sağda keita oynaması daha doğru olur

elmanderde hız ve adam geçme hiç olmadı

tamamen farklı bir oyuncu

maçtan önce olympiacos a da beş atıyoduk neoldu,zaten bizim millet ya küçümser yada acayip abartır böyle bi ortayı bulamıyoruz :D

olympiakos,yunanistanin en büyük kulübü,zürih´den,isvicrenin siradan bi takimi,daha mi kötü?

Kaptanlığa Melo iyi gider beyler. olmadı yapın Muslerayı

Oyuncuların aklı Real Madrid maçındaydı :o

Bence Muslera da defansa güvenmiyor ki sürekli, her gelen atakta kaleyi terk etti. Sadece son turnuva da izlemiştim onu ve böyle bir alışkanlık gözüme takılmamıştı. İtalya ligini takip edenler daha hakimdir elbet onlar bi değerlendirse güzel olur. Hazırlık maçı evet ama feci korkuttu bu maç beni.

Şu Hakan Balta'nın sözleşmesi derhal feshedilmeli, böyle bişey olamaz ya. iki tane tank gibi adamın arasından, geriden çıkıp elini kolunu sallaya sallaya gol atıyo adam, hem de birinci dakikada. Hayatımda gördüğüm en utanç verici gollerden biriydi. Stoper şart. Takım o geçen sene o kadar berbattı ki, çöpleri temizle temizle bitmiyor. İnşallah şu futbolcu müsveddelerinin Galatasaray kariyerleri en yakın zamanda biter.

Geri
Üst Alt