- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
Fazla bisey beklemiyorsan buradada takilma kardes omrumuzu yedi senin gibi taraftarlar.Çekya 14.süyle geçen sene Süperlig 13.sü takımın nerdeyse tamamı oynuyor. Fazla bir şey beklemeye gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla bisey beklemiyorsan buradada takilma kardes omrumuzu yedi senin gibi taraftarlar.Çekya 14.süyle geçen sene Süperlig 13.sü takımın nerdeyse tamamı oynuyor. Fazla bir şey beklemeye gerek yok.
Bana da eskiden beri hep zor gelmiştir. Rize maçlarında hep gol atamayız diye düşünürdüm.Bu kamera açısıyla gol atmamız mümkün değil.
Sörtloth mu?nöbete gelın duym var
Ozan'dan beri izlediğim kumaşı en iyi stoper. Emin'de ne yaparsa yapsın göremiyorum mesela bunu.Evey iyiler.metehani 4 sene once izlemistim.o zamanda adını söyledim ama eksikleri vardi.sampiyonluk yasayip geldi,su an ozguvenli ve ayagi da iyidir
H.oSörtloth mu?
Canın öyle mi ister?Oğulcan'a para falan vermedik.
Eminde o potansiyeli herkes görüyor,saglik olsunOzan'dan beri izlediğim kumaşı en iyi stoper. Emin'de ne yaparsa yapsın göremiyorum mesela bunu.
Umarım hepsinden iyi olurEminde o potansiyeli herkes görüyor,saglik olsun![]()
maç çıkışı puba gidip 70’lik bardak dikip geyirecekŞişko forvetten foul
Gelemem burda soyle recpnöbete gelın duym var