- 3 Temmuz 2012
- 138.490
- 87.217
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
as 11 buUlan turnuva yaklaşıyor bu adam hala as 11le çıkmıyor. Komik bir durum bu
Barışın olmadığı sametin oldugu 11 as 11 olamazas 11 bu
barıs alperi gördük gecen macBarışın olmadığı sametin oldugu 11 as 11 olamaz
Elinde apo dan başka doğru düzgün stoper yokken mi?3-5-2 oynanalıyız çok net elimizde Ferdi ve BAY gibi iki canavar varken.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir. Bence kanat oynamalı ama bu herif forvet oynatıyor. Adamı verim verdiği bölgede oynatmiyorbarıs alperi gördük gecen mac
kafayı daga taşa vurdu
evet adam kanatta iş yapıyorOlabilir. Bence kanat oynamalı ama bu herif forvet oynatıyor. Adamı verim verdiği bölgede oynatmiyor
Heybet
Evet. Bu takım en iyi 3 5 2 oynar bence. Bu stoperler 4 5 1 de de sıkıntı. BAY ve Ferdi kanatları domine eder hakan da zaten bu sistemin oyuncusu. İsmail Orkun da ayak uyduracaktır Orkun tutmazsa başka bişey de yapılabilir. 3 5 2 ye adapte olabilecek bi takımımız var diye düşünüyorum.Elinde apo dan başka doğru düzgün stoper yokken mi?
Bu pizzacinin ısrarı nedirevet adam kanatta iş yapıyor
dostum bu herif engelli afedersinBu pizzacinin ısrarı nedir
Stoperlerin hiçbirisinin 3 lü oynama alışkanlığı yok orta saha oyuncularının torreira gibi koşması gerekiyor ki orta saha oyuncuları bu skalada oyuncular değil. Onu bunu bırak 1 tane bile adam gibi forvetin yokken 2 forvet nasıl olacak. Sadece 2 kanat oyuncusuna bakarak sistemi değiştirmek macera olur.Evet. Bu takım en iyi 3 5 2 oynar bence. Bu stoperler 4 5 1 de de sıkıntı. BAY ve Ferdi kanatları domine eder hakan da zaten bu sistemin oyuncusu. İsmail Orkun da ayak uyduracaktır Orkun tutmazsa başka bişey de yapılabilir. 3 5 2 ye adapte olabilecek bi takımımız var diye düşünüyorum.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi