Hazırlık Maçı | Polonya 2-1 Türkiye | MS | 10 Haziran | TRT Spor

Ulan turnuva yaklaşıyor bu adam hala as 11le çıkmıyor. Komik bir durum bu

Icimden bir ses 96'daki gibi gol atamadan eve doncez diyor.

Barış forvette istediğini yapamıyor henüz...

Elinde apo dan başka doğru düzgün stoper yokken mi?
Evet. Bu takım en iyi 3 5 2 oynar bence. Bu stoperler 4 5 1 de de sıkıntı. BAY ve Ferdi kanatları domine eder hakan da zaten bu sistemin oyuncusu. İsmail Orkun da ayak uyduracaktır Orkun tutmazsa başka bişey de yapılabilir. 3 5 2 ye adapte olabilecek bi takımımız var diye düşünüyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

—Baris—-Kenan——Arda
—-Hakan—Kaan—Irfan—
Ferdi—Apo—-Merih—-Mert—
—————Mert————-

Benim turnuva icin karar kildigim 11 bu

Evet. Bu takım en iyi 3 5 2 oynar bence. Bu stoperler 4 5 1 de de sıkıntı. BAY ve Ferdi kanatları domine eder hakan da zaten bu sistemin oyuncusu. İsmail Orkun da ayak uyduracaktır Orkun tutmazsa başka bişey de yapılabilir. 3 5 2 ye adapte olabilecek bi takımımız var diye düşünüyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoperlerin hiçbirisinin 3 lü oynama alışkanlığı yok orta saha oyuncularının torreira gibi koşması gerekiyor ki orta saha oyuncuları bu skalada oyuncular değil. Onu bunu bırak 1 tane bile adam gibi forvetin yokken 2 forvet nasıl olacak. Sadece 2 kanat oyuncusuna bakarak sistemi değiştirmek macera olur.

hakan'i dinlendirmemesi , asiri sacma olmus.
b plani olmayan bir montella mevcut. bu tur buyuk turnuvalar oncesi b planini mutlak denemelisiniz. oldu da hakan cezali vs olarak elinde olmayacak,

yerine oynatacagin isim kim - kafan da bir isim *var ise, bu orkun olur,ismail vs olur, bugun onu oynatma gunun. finaller oncesi son cikis turunde bir test .

nerden baksan elde kalir bir tutum. son macta hakan yorgunlukten kramp bazli ayagini son 20 dakika bir kac kez duzeltiyordu.

hoca nin p0lonya maci oncesi aciklamasin da *dinlendirecegimiz dedigi isimler gorunuse gore - baris, yusuf,kenan 'mis .

sol bek bolgesi de evlere senlik. malesef durum kagit uzerinde de pek iyi gozukmuyor.

neyse.

rakibe dair ;

rakip 3lu cikiyor. 3 adet 190lik defans hatti *karsisinda 178lik semih tek forvet ,,, kanatta gozuken kerem 173 olmasi lazim.
*boy dezavantajimiz bariz olacak hava dan kurgular da.

*enes'in sakatligi yuzunden : bekledigim ve onerdigim gibi 460 cikiyoruz . kagit uzerinde tek forvet gorunmemiz ,yaniltici olabilir.
(seviyesi,kalitesin den bagimsiz; mevki ve fizik bazli ,*umit milli den gelen golcu isim(191 olmasi lazim) 11 cikarsa/oyuna girerse, hoca adina daha alternatifli taktik dagilim yapma olanagi olur gibi ).

velhasil ,

eldeki genel oyuncu tipolojimize gore de en mantikli ve verimli olmasi olasigili yuksek kurulum. 4-1-4-1 / 4-5-1 = 460(esnek tandansli 433) .

burda soru, bazi pozisyonlar da devsirme oyuncu oynatma konusu.
bu bence elde alternatif varken dusunulmemeliydi,ilk planda.

saygi ve selamlar

Geri
Üst Alt