- 29 Ocak 2011
- 45.798
- 17.280
- 2.748
35-45 arası takım öldü resmen Set hücumunda resmen faciayız, Sadece kontralarda pozisyon yakaladık. Adamlar Carole'un orada maden buldu adeta paso ordan yokladılar 30 dakika. Ama ne hikmetse tehlikeli pozisyonlarda belgwininin bulunduğu sağ taraftan geldi. 2018 yılında hala selçuk dan medet umulması da canımı sıkıyor açıkçası sakatlansa keşke.
Fernando'nun yeni fiziğini beğendim kilo vermiş ve kas kütlesini azaltmış. Daha fit duruyor böyle.
Donk ve Maicon fena değillerdi. Yalnız çok ofsayt taktiği yapıldı lüzumsuz şekilde pivotla oynamıyor ki adamlar ne gerek var.
Feghouli kendini bulacak gibi ümit verdi. Gomis'i ise beğenmedim.
+ önemli bir not Gary geçen sezon olduğu gibi solda oynuyor. Onyekuru da yedek bu şu demek onyekuru, gary giderse veya ona sakatlık durumunda alternatif diye alınmış sağ açıkta da feghouli sinan muğdat rotasyonu düşünülüyor.
Çipe de Eray'dan iyi gibi ama konuşmak için erken.
Fernando'nun yeni fiziğini beğendim kilo vermiş ve kas kütlesini azaltmış. Daha fit duruyor böyle.
Donk ve Maicon fena değillerdi. Yalnız çok ofsayt taktiği yapıldı lüzumsuz şekilde pivotla oynamıyor ki adamlar ne gerek var.
Feghouli kendini bulacak gibi ümit verdi. Gomis'i ise beğenmedim.
+ önemli bir not Gary geçen sezon olduğu gibi solda oynuyor. Onyekuru da yedek bu şu demek onyekuru, gary giderse veya ona sakatlık durumunda alternatif diye alınmış sağ açıkta da feghouli sinan muğdat rotasyonu düşünülüyor.
Çipe de Eray'dan iyi gibi ama konuşmak için erken.