Hazırlık Maçı | PSV Eindhoven 3-1 Galatasaray | MS | 18 Temmuz | Smart Spor

35-45 arası takım öldü resmen Set hücumunda resmen faciayız, Sadece kontralarda pozisyon yakaladık. Adamlar Carole'un orada maden buldu adeta paso ordan yokladılar 30 dakika. Ama ne hikmetse tehlikeli pozisyonlarda belgwininin bulunduğu sağ taraftan geldi. 2018 yılında hala selçuk dan medet umulması da canımı sıkıyor açıkçası sakatlansa keşke.

Fernando'nun yeni fiziğini beğendim kilo vermiş ve kas kütlesini azaltmış. Daha fit duruyor böyle.
Donk ve Maicon fena değillerdi. Yalnız çok ofsayt taktiği yapıldı lüzumsuz şekilde pivotla oynamıyor ki adamlar ne gerek var.
Feghouli kendini bulacak gibi ümit verdi. Gomis'i ise beğenmedim.
+ önemli bir not Gary geçen sezon olduğu gibi solda oynuyor. Onyekuru da yedek bu şu demek onyekuru, gary giderse veya ona sakatlık durumunda alternatif diye alınmış sağ açıkta da feghouli sinan muğdat rotasyonu düşünülüyor.
Çipe de Eray'dan iyi gibi ama konuşmak için erken.

Donk bir nevi sigorta, ondan topu ileri tasimasini beklememek lazim
Fernando zaten top dagitan adam
Selcuk eski yillarinjn artik cok uzaginda

Bu yuzden zaten takimda Belhanda diye bir adam var
Her ne kadar begenmesek de Belhanda bu takima lazim

Ayrica kesinlikle Ndiaye veya o tarz defans forvet-kanatlar arasi hizli cikacak top tasiyacak bir adam

Aslinda eksikler belli, herkes de farkinda

Iyi bir 8 numara (11’e)
Iyi bir golcu (11 ayarinda)
Iyi bir sol stoper (11’e)
Yedek kaleci
Yedek solbek
Oncelikler de bu sekilde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk 20-30dk iyiydik, sadece goze carpan Gomis kolay top kaybediyor

ilk yarım saat iyiydik.kim kötü diyo anlamadım

Resmen geçen sezonun özeti gibi bi ilk yarıydı değişen hiç bişey yok. İlk 20 25 dakika bastık sonra öldü takım yine

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca 2.yarı bence henryi gomisin yanında deneyebilir

yalnız selçuk cidden facia bu adamdan kurtulamıcaz bence kendi istemedigi sürece bizde

Su orta saha kurgunusu mahalle macinda bile sahaya surmeyeceksin. Donk-Fernando-Selcuk uclusunden dunyada daha yatay oynayan orta saha bulamazsin.

Bunlarla ne ortadan, ne kanattan hucum gelistirebilirsin. Benim anlamadigim, sezon icinde resmi maclarda bile kullanmayacagin kurguyu hazirlik kampinda ne icin denersin. Yani ne katiyor sana.

Carole'ü yollayıp 2 yabancı hakkını kullanmamız lazım. 8 numara+ Forvet mi stoper mi kararsızım. İkisi de şart, yerli de yok ne yapacağız bilemedim.

Donk ilk yarının en iyi ismi

Diğerleri vasat

İsmail fena değil gibi izlemekte fayda var

hoca ins.görmüstür bu takıma trezege filan lazım degil sevgili hocam yazık etme paralara

İsmail Çipe kendine güveniyor baya çıkışları falan gayet iyiydi. Bana gelecek adına ümit verdi en azından psikolojik anlamda

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende fena bulmadım takımı okadar eksiklerimize rağmen.

Psv takımıda yarım saat sonra futbol oynamayı karar verdiği an çok iyi hazırlık maçı oluyor bence bizim adımıza.

Carole ve Ahmet'in ama kalite ve mental olarak bu takımda olmamaları gerekiyor bence. Baya açık veriyorlar ikiside kalite ve mental anlamında

Bize takım temposu ayarlayacak 2 çok iyi transfer lazım: stoper ve 8 numara

Fatih hocam trezegeyi bırak da şuralara el at

Geri
Üst Alt