Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

beyler bırakın çocuğu ya bu sene üniversiteyi kazandı ya artık abi oldu, adam oldu üstüne gitmeyin :D

gurbetciler olmasa türk ekonomisi bataridi 75-95 arasi

nasil eliniz variyor gurbetcilere laf atmaya

eraya 3. kaleci olur raporu veren ve onu alt yapıya alanda kovulsun

sağ bekden önce bu takıma golcü lazım

hemde 1 degil tam 2 tane golcü lazım

terim cöpleri bıraktı kacti

burakla umutla ugras dur,3 tel kaldı kafada onlarda bu sene gidecek belli

bir takımın golcüleri bu kadarmı düz,bu kadar mı vasıfsız olur yahu

yok benim anlamadigim, Türkiyede sanki kuduzlar sahaya girip cosmuyorlarmi. 3senedir Allahtan bizde kötülük olmuyor. Genel anlamda bakilirsa, hem Bizde , hemde les sikeciz, ve tsda kuduran taraftar normal taraftardan daima üstündür

Fizik olarak ezildik bu açık.

ya ne fizik olarakı..

her alanda ezildik..

takımında zaten seni sabote eden bir forvet var

maç başı 20 tane ofsayta düşen birisini forvete koyduktan sonra sonuç belli

şu maçta 2 gol yiyorsan 4 atacaksın

tek golümüz var o da stoper atıyor

bu burak denen arkadaş niye alıyor 3 milyon lira???

20 tane ofsayta düşüp rakip defansı rahatlatsın diye mi?

macı actım bıttımı

1. Elbet Arenda bu durum daha farkli. Ben büyük maclar demedim...gitsin Galatasary bi "köy takimi" ile hazirlik maci yapsin ufacik stadlarda.

Büyük Stat, ufak Stat farklilik oliyor. Hadi Polis az, ama güvenlik görevliler cok (turuncular)

2. Her toplumda iyi ve kötü egitimli var. Aslinda oran cogu zaman aynidir, lakin yurtdisinde toplumsal sayi cok az oldugu icin TR ile kiyaslandinda... 2,3 az egitimli daha cok göze batiyor. Istatistik olarak ama berki egitimli, egitimsiz orani ayni olabilir. Sen berkide yanlis kisiler ile karsilasdin.

Umarım bundan sonra yaşanmaz bu sahaya girmeler hiç bir yerde.. ben Türkiye güllük gülistanlık demiyorum.. burası da öküz kaynıyor.. neticede Avrupa'daki Türklerin geldiği yer :) ama madem dediğin gibi, o halde iyi olan çoğunluk bu hıyarlara sahada tepki gösterecek..

Benim gördüğüm görüntüde 2-3 hıyar sahaya girmiş, tribündekiler de sırıtarak alkışlıyor.. Bunun önüne böyle geçemeyiz..

Arena'da bir kişi yabancı madde attı mı 50 bin kişi tepki gösteriyor..

Bu adamlar alkışlayarak bitirilmez..

Eray acilen def edilmeli bu takımdan kandil kandil delirttiler adamı yaa ve bariz belli oldu en başından beri söylediğim gibi forvet şart oğlu şart.

Salzburg bunları 6-1 yenmiş demek ki onlarla falan oynaska 6-7 tane atarlardi.. Haxirlik maclari tabi ki ölçü olmamali ama bu kadar vasat bir takima da yenilnemeliydik.. Ben maci izemedim bu arada koray gundogan bruma semih sinan gumus falan oynadı mi ...

Eee iste türk mentalitesi.

Futbol(umuz) oyun(umuz) hakkinda o kadar konusulacak sey varken.

Bizimkilerin tartistiklari konuya bak.

gurbetciler olmasa türk ekonomisi bataridi 75-95 arasi

nasil eliniz variyor gurbetcilere laf atmaya

Gurbetci olarak söylenenleri anliyorum malesef. O jenerasyon farkliydi, onlara kimsenin laf etmeye hakki yok. Ama simdiki jenerasyona almanyada her imkan sunulmasina ragmen, sokaklarda sürtüyorlar. Herkes öyle degil diyebilirsin ama ciddi bir oranda gencimiz malesef bu yolda ilerliyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Arkadaslar birbirimize hakaret etmeden sakin olalim lütfen.

Maci izlemedim fakat izlememe de gerek yok bugun dunya kupasi izleyen herkes kimin iyi futbolcu kimin kotu oldugunu anlayabiliyor bunun icin antrenor olmaya gerek yok taraftar bu isin icinde ondan bu kadar var beklentiler transfer istekleri ondan sekilleniyor ...

Melo teles bruma muslera amrabat sneijder disinda tum yabancilar yollanmali bu takimdan ...

3 mevkiye 3 baba transfer yapilmali forvet ortasaha ve defans olay bu kadar basit ... bunun altina herkes imza atar fakat bunu goremeyecek captaki insanlar ne bu kulubu yonetsin nede menejerlik yapsin defolup gitsin

Geri
Üst Alt