Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.967
- 152
- 1.023
Karşı karşıya kaldilar eray harika refleks
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 2 senedir söylüyorum da artık yıldım zaten. Bu maçta veya başka maçta gol kaçırmış veya kaçırmamış önemli değil, bu adamın esas zararı takımın koordinasyonunu bozmasıdır. Yoksa Hakan Şükür bunun kaçırdığının 5 katını kaçırırdı ama takımın eli yüzü düzgün top oynamasını sağlayan adamların başında gelirdi.
Geçen maç amatör küme takımı maç boyunca hep aynı ofsayt taktiğini yaptı, onda da Umut, Amrabat gibi adamlar 50 defa ofsayta düştüler mesela. Bu bile ne durumda olduğumuzun özetidir. Bizim gibi hedefleri, idealleri büyük bir Şampiyonlar Ligi takımının hücum hattını bu şekilde oyun zekası olmayan adamlardan kurması çok trajik bir durumdur. Bunu daha ne kadar görmemezlikten gelicez çok merak ediyorum doğrusu.
Tehlikeli geliyorlar eray müthiş uzandı
Oyun zekası olmayan adamları kadrodan çıkarmalıdır Prandelli. Oyun zekası sonradan verilebilecek bir şey değil. Fizik, teknik türü şeyler kazandırılabiliyor ama beyin olmadıktan sonra çözümsüzlük başlıyor. Transfer yapılamıyorsa alt yapıya yönelip futbol zekası olan arkadaşları denemek zorundayız. Kaybedeceksek zeka noksanlığından değil, teknik ve fizik noksanlığından kaybedelim. Bir sene kaybederiz belki ama önümüzdeki bir kaç seneyi kazanabiliriz. Amrabatlarla, Umut ve Buraklarla ne şimdiyi ne de geleceği kazanabiliriz.
napsak ki
Prandelliyle olmayacak galiba.