Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

alper canın mı sıkılıyor?

ben burdayım senin gibi 7-24 net başında değilim 15 saatlik mesaimden sonra yeni gelebildim, size söylediğim isim behramiydi, bu konunda da çok iddialıyım, elimde görüşmelerin olduğuna dair fotolar bile var, ama dipnot dediğim gibi bu işler imza olmadan belli olmaz olmadı da zaten, ben de bugünden çok umutluyum ama bu transfer askıya alındı çok net olarak.

diğer bir yandan da sana gel de zorla inan demedim onun için yavşak gibi( hakaret değil),tahrik etmeye gerek yok.

ilgili tüm arkadaşlardan özür dilerim ama olmadı işte yapacak bişey de yok.

tanım= kavgacı yobaz birisi

Bugün o Semih Ağlar mıdır her ne dışkıysa küfür etmiş sanırım o küfürlere gereken cevabı yönetim vermiş.

eğer adamsa karşımda gözlerime baka baka etsin,onu çıktığı yere geri postalmasınıda çok iyi bilirim, tabi bana küfrettiyse.

skype adresim hakanakı[email protected]

Can sıkıntisi ile alakasi yok, gel nobette yaz kacarak dovus yapma. Sozune baslarken ayrica guzel basla oyle ters hitap ederek degil anladin mi?

Sonra simdi yuvarlak laflar etme, senin aciklama borcun var bu kadar basit. Bende yarin gelip yazarim, efendim iste sundan burdan bilgi aldim, eger bu gun transfer olmazsa kesinlikle problem cikmistir o yuzden olmamistir. Boyle duyumculuk kolay olur. Ben sana kolpacisin demedim, madem resimlerin var koy sunlari bakalim, kimden almisin bilgileri detaylari ile gir foruma. Inanmak inanmamak herkesin kendisini baglar zaten ben her gelen sozde 'duyumcuya; inanacak kadar saf degilim evellallah..

aysal istifa, kahrolsun israil, prandelli gitsin, çek bi dürüm, herkes birbirine girmiş yine :)

Bu maçta neleri gördük

1. Rakip takım hazır biz hazır değiliz

2. Telles fena cuvalladi adam ilk geldiğinde cosuyordu giderek gerilemeye başladı

3. Eray değil kaleci top toplayıcı bile yapmam

4. Burak asla merkez santrafor olamaz eğer büyük takimsaniz en ilerdeki adamın top tutması gerekirki takım arkadaslarinda pozisyona girsin burak bu takıma geldiginden itibaren diğer futbolcuların gol ortalaması düştü elmander burak kadar gol atamiyordu ama kimse bir şey diyemiyordu çünkü takım arkadaslarinida oynatiyordu selçuk, melo, engin hatta emre bile gol atıyordu

5. Brumayi izlemek çok keyifli

6. Bu takıma sneijder gelecek arkadaşlar unutmayalım yokluğunu çok hissediyoruz

7. Selcuku beğendim geçen seneye göre daha iyi

8. Olcan daha hazır değil

9. Melo, sneijder ve muslera olmazsa olmazimiz

Bu benim fikrim sol belkide bir Türk oyuncu alalım yabancı hakkımızı santrafordan yana kullanalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Behramı fotosunu yolla

Forvet ve stoper eklemelerini hızlandırmak adına hayırlı yenilgi.

Can sıkıntisi ile alakasi yok, gel nobette yaz kacarak dovus yapma. Sozune baslarken ayrica guzel basla oyle itap ederek degil anladin mi?

Sonra simdi yuvarlak laflar etme, senin aciklama borcun var bu kadar basit. Bende yarin gelip yazarim, efendim iste sundan burdan bilgi aldim, eger bu gun transfer olmazsa kesinlikle problem cikmistir o yuzden olmamistir. Boyle duyumculuk kolay olur. Ben sana kolpacisin demedim, madem resimlerin var koy sunlari bakalim, kimden almisin bilgileri detaylari ile gir foruma. Inanmak inanmamak herkesin kendisini baglar zaten ben her gelen sozde 'duyumcuya; inanacak kadar saf degilim evellallah..

kaçak göçek dövüştüğüm yok, transfer konusuna gelemiyorum çünkü konu dışı cumaya kadar ceza almışım, onunda sebebi her neyse artık bilemiyorum.

açıklama borcum flan olduğunu düşünmüyorum ki yine de gerekli açıklamayı ve özrü arkadaşlara sundum.

elimde fotolarım var ama bunları paylaşmak mecburiyetin de hiç değilim.

kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim, inanan inanır yalancı diyen de der, çok umurumdaydı sanki.

şunu öğrendim ki bu millete hiçbir şekilde renk katmayacksın bildiklerini kendine saklayacaksın, sizlere ne iyi ne de kötü kim yaranmış ki, onun için umurumda bile değil artık transfer süreci.

duyum duyum diye sürünürsnüz iyi yada kötü duyum veren tüm adamlara küfredersiniz.

kaçak göçek dövüştüğüm yok, transfer konusuna gelemiyorum çünkü konu dışı cumaya kadar ceza almışım, onunda sebebi her neyse artık bilemiyorum.

açıklama borcum flan olduğunu düşünmüyorum ki yine de gerekli açıklamayı ve özrü arkadaşlara sundum.

kimseyi kendime inandırmak zorunda da değilim, inanan inanır yalancı diyen de der, çok umurumdaydı sanki.

şunu öğrendim ki bu millete hiçbir şekilde renk katmayacksın bildiklerini kendine saklayacaksın, sizlere ne iyi ne de kötü kim yaranmış ki, onun için umurumda bile değil artık transfer süreci.

duyum duyum diye sürünürsnüz iyi yada kötü duyum veren tüm adamlara küfredersiniz.

nolur gitme

Madem oyle dusunuyorsun o zaman bu forumda duyumcu olarak gezinmeyeceksin bu kadar basit, herkes seni soruyor, hepside yalanci oldugunu soyluyor, ha seni ilgilendirir ilgilendirmez onu sen bilirsin ama boyle forumda gezersen daha cok millet sana lafi basar (hakaret e karsiyim). Ozaman normal diger uyeler olarak takil sorun cikmasin..

Hocayı yollayalım, Sneijder'i satalım yönetimde istifa etsin bu skor anca unutulur.

alper canın mı sıkılıyor?

ben burdayım senin gibi 7-24 net başında değilim 15 saatlik mesaimden sonra yeni gelebildim, size söylediğim isim behramiydi, bu konunda da çok iddialıyım, elimde görüşmelerin olduğuna dair fotolar bile var, ama dipnot dediğim gibi bu işler imza olmadan belli olmaz olmadı da zaten, ben de bugünden çok umutluyum ama bu transfer askıya alındı çok net olarak.

diğer bir yandan da sana gel de zorla inan demedim onun için yavşak gibi( hakaret değil),tahrik etmeye gerek yok.

ilgili tüm arkadaşlardan özür dilerim ama olmadı işte yapacak bişey de yok.

tanım= kavgacı yobaz birisi

Bugün o Semih Ağlar mıdır her neyse küfür etmiş sanırım o küfürlere gereken cevabı yönetim vermiş.

skype adresim hakanakı[email protected]

skype niye veriyorsun kardes kamerada behrami show mu var?

Madem oyle dusunuyorsun o zaman bu forumda duyumcu olarak gezinmeyeceksin bu kadar basit, herkes seni soruyor, hepside yalanci oldugunu soyluyor, ha seni ilgilendirir ilgilendirmez onu sen bilirsin ama boyle forumda gezersen daha cok millet sana lafi basar (hakaret e karsiyim). Ozaman normal diger uyeler olarak takil sorun cikmasin..

Ben duyumcuyum demedim kiz aten hala da demiyorum öle bir iddiamda yok, belli bir çevrem var bazı net bilgile aldım, her taraftar gibi heyecanlanarak sizlerle paylaşayım dedim.

hatta isimler bile verdim, ama başkanlar bile oldu dediği transferleri sonlandıramadı,

diego forlan, reyes gibi, transfer süreci böyledir o yazılarımda da söyledim kesinlik denen şey ancak imza atılınca olunur o da kurumadan inanmayacaksın bu devirde.

herkes beni sorabilir yalancı da diyebeilir umurmda değil dediğim gibi ben burdayım hiçbir yere de kaçtığım flan yok.

Ben duyumcuyum demedim kiz aten hala da demiyorum öle bir iddiamda yok, belli bir çevrem var bazı net bilgile aldım, her taraftar gibi heyecanlanarak sizlerle paylaşayım dedim.

hatta isimler bile verdim, ama başkanlar bile oldu dediği transferleri sonlandıramadı,

diego forlan, reyes gibi, transfer süreci böyledir o yazılarımda da söyledim kesinlik denen şey ancak imza atılınca olunur o da kurumadan inanmayacaksın bu devirde.

herkes beni sorabilir yalancı da diyebeilir umurmda değil dediğim gibi ben burdayım hiçbir yere de kaçtığım flan yok.

Tamam.

Geri
Üst Alt