Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

Ben 2 senedir söylüyorum da artık yıldım zaten. Bu maçta veya başka maçta gol kaçırmış veya kaçırmamış önemli değil, bu adamın esas zararı takımın koordinasyonunu bozmasıdır. Yoksa Hakan Şükür bunun kaçırdığının 5 katını kaçırırdı ama takımın eli yüzü düzgün top oynamasını sağlayan adamların başında gelirdi.

Geçen maç amatör küme takımı maç boyunca hep aynı ofsayt taktiğini yaptı, onda da Umut, Amrabat gibi adamlar 50 defa ofsayta düştüler mesela. Bu bile ne durumda olduğumuzun özetidir. Bizim gibi hedefleri, idealleri büyük bir Şampiyonlar Ligi takımının hücum hattını bu şekilde oyun zekası olmayan adamlardan kurması çok trajik bir durumdur. Bunu daha ne kadar görmemezlikten gelicez çok merak ediyorum doğrusu.

Oyun zekası olmayan adamları kadrodan çıkarmalıdır Prandelli. Oyun zekası sonradan verilebilecek bir şey değil. Fizik, teknik türü şeyler kazandırılabiliyor ama beyin olmadıktan sonra çözümsüzlük başlıyor. Transfer yapılamıyorsa alt yapıya yönelip futbol zekası olan arkadaşları denemek zorundayız. Kaybedeceksek zeka noksanlığından değil, teknik ve fizik noksanlığından kaybedelim. Bir sene kaybederiz belki ama önümüzdeki bir kaç seneyi kazanabiliriz. Amrabatlarla, Umut ve Buraklarla ne şimdiyi ne de geleceği kazanabiliriz.

Burda yabancı Türkiye'de alamanci ..

Eray bir an önce gönderilmesi lazım adam resmen kova

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak olmadan bu takım toparlanmaz.Bizim ülkemizde profesyonellik diye bir şey yok!! Hepsinin biyerlerini kaldıracak canım cicim aslanım diyecek adamlar lazım.Keyifleri gelince oynuyorlar.Şu takımdan en az 13 ismin gitmesi lazım!! Bu oyuncularla maksimum Şampiyonlar liginde grup 2.liğine oynarsın 2 senedir olduğu gibi ondan ötesi hayal...

Eray

Chedjou

Selçuk İnan

Umut bulut

Umut gündoğan

Aydın yılmaz

Hakan Balta

Hamit

Emre Çolak

Danny

Amrabat

Ontivero

Engin

gibi leşhler gitmeli

Muslera

Telles

Semih

Koray

Emre Can

Veysel

Melo

Yekta

Furkan Özçal

Sinan Gümüş

Snejder

Bruma

Olcan

Berk

Burak

Gibi isimlerin yanına

Yabancı bir santrafor alınmalı

Şener Özbayraklı veya Tarık Çamdal oda olmadı Bucaspor'dan Okan Alkan alınmalı

Bilal Kısa alınmalı

Sol beke Alternatif Ziya Erdal veya İshak Doğan alınmalı

Stopere alternatif Ahmet Çalık alınmalı

Mönchengladbach'dan Sinan Kurt alınmalı

21 kişilik kadro yeterli...

40 kişilik takım kurmaya gerek yok!!

Oyun zekası olmayan adamları kadrodan çıkarmalıdır Prandelli. Oyun zekası sonradan verilebilecek bir şey değil. Fizik, teknik türü şeyler kazandırılabiliyor ama beyin olmadıktan sonra çözümsüzlük başlıyor. Transfer yapılamıyorsa alt yapıya yönelip futbol zekası olan arkadaşları denemek zorundayız. Kaybedeceksek zeka noksanlığından değil, teknik ve fizik noksanlığından kaybedelim. Bir sene kaybederiz belki ama önümüzdeki bir kaç seneyi kazanabiliriz. Amrabatlarla, Umut ve Buraklarla ne şimdiyi ne de geleceği kazanabiliriz.

Benim hocaya inancım tam, en azından bu sene herkesi yerli yerinde oynatacağını gösterdi. Tek sıkıntı bu kalitesiz ve düşük zekalı adamlardan nasıl bir yapı ortaya çıkartacak, ben onu düşünüyorum biraz. Yani hepsini birden göndermeyeceği ortada zaten ama, en azından mümkün olduğunca az kullansa şu adamları yine başarılı olur o kesin. Sonuçta o da buraya başarı için geldi, kimseye taviz vereceğini, uzun uzun krediler tanıyacağını zannetmiyorum, böyle bir riske girmez kanımca. Ama istediği adamlar varsa da alınmalı tabi, hele hele forvet transferi hoca istemese bile yapılmalı.

Sol beke ishaki alalım böylece tellestende Kurtulmuş oluruz, forvette burakla olmayacağı kesin ayağında top tutamiyor drogba gibi bir adamı 1.5 sene boyunca heba ettik burak oynayacak diye osvaldo iyi futbolcu ve burak sahada olmadığında Selçuk'un performansida artar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu "alt tarafi hazirlik maci" veya "bu maç ölçü değil" diyen çok bilmişlere de ayar oluyorum. Olur kardeşim bu maç ölçü olur! Hep bu kafa yapisi yüzünden her isimizi son dakikaya birakip çakiyoruz, hep bu rahatliktan. Rapid Wien niye alt tarafi hazirlik maci diyip salmiyor...Almanlarin her maci hep ayni disiplin hep ayni tempo...Bu kafa yapisini nasil degistirecez bilmiyorum. Bu arada Eray, Balta, Selcuk, Burak, Umut çöp...Yönetimin aklina edeyim, bunlarla bu paralara sözleşme yeniledi...

Altı üstü hazırlık maçı kaybettik beyler :) Ne bu şiddet bu celal

unutmayalim biz daha yeni basladik antremanlara, rapid wien ise hazir vasiyete adamlarin ligi baslamis durumda, yani arada baya bir fark var. 1 ay sonra bu maci tekrarlasak sonuc tam terzi olurdu

Hiç çekilmez şimdi bu konu.

Yorum yazıp okuyup boş yere tartışmayın birbirinizide kırmayın.

Neticede hazırlık maçı sadece bi HAZIRLIK MAÇI.

Geri
Üst Alt