Hazırlık Maçı | RB Leipzig 1-1 Galatasaray | MS | 12 Ocak | GS TV

Sinan müthiş.Adam gibi forvet ve stoper olsa takım iyi işler yapacakta bu yönetimle imkansız.

Takım taş gibi mücadele ediyor. Buradan günlerdir yönetimi eleştirenlere selam olsun. Bu takımın ne eksiği var elinizi vicdanınıza koyup söyleyin. Yok forvet eksik yok stoper eksik bilmem ne. Takımı görüyorsunuz işte. Fatih hocaya güvenin
Geçme namert köprüsünden

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

He meselen kim daha lesh ise karismam. Yoksa bizim adimiza
Donk + Belhanda leshler. Belhanda sacma sapan foul+ Rakibe assistleriyle daha önde leshlikle ( Sinani saymiyorum)

belhanda lesh falan degil bi tane mallik yapti
yoksa takim iyi
forvet + defanstaki as adamlar oynasa karsidaki jimnastikcilere gore cok daha klas bir ekibe haiziz

Bilmem farkında mısınız 9 kişi oynuyoruz gayet iyi bence. Alanla birlikte uçuşa geçeriz.

Mariano maicon fegouli beklediğimden iyi

Fernando & Donk & Sinan & Ndiaye ile kesinlikle olmaz. Şu düşük tempoda oynanan hazırlık maçlarında bile göze batıyor adamlar

Yunus zaten tamamen hayal kırıklığı, çocuk bulmuşsun şansı Almanya 'da yapsana elinden geleni ? yok illa topa basıyım hemen geri döneyim

Yeterince inan etmeğimiz için oluyor.Taraftar yeterince inan etseydi 3-1 önde olurduk.

belhanda lesh falan degil bi tane mallik yapti
yoksa takim iyi
forvet + defanstaki as adamlar oynasa karsidaki jimnastikcilere gore cok daha klas bir ekibe haiziz
bir tane mallik mi? Adam paso foul yapiyor, 2 tane sacma geri pas verdi. Neyi iyi Allah askina? Normalinden bile daha berbat.

Bizim takim zaten kötü degil ki, bunu hep diyorum. 2 forvet,1 stoper(Alindi), bir de olursa gole katki saglayan OS aldigimiz an rahat sampiyon oluruz.
Kanat almamiz bile gerekmiyor bana göre. Onyekuru,Fegh,Sinan,Alan(Gelirse) yeter de artar zaten

O Belhanda gitmeden bu orta sahanın düzeleceği yok. Takım oyun kuramıyor işte en belirgin sorun bu. Forvet zaten gelecek onu biliyoruz ama Belhanda yerine Emre Akbaba’nın oynaması lazım ligin ikinci yarısı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fark yememiz lazım 1-0 basit bi skor
Fark yiyecek bir oyun oynamiyoruz,mucadele var,eksiklere ragmen ama iste santrafor yok sol acik ta Onyekuru olsaydi farkl olabilirdi,ama tabi Leipzig i cok takip etmiyorum ligdeki durumlarini bilmiyorum,ayrica fark yersek te kotu gidip trezeguetbi 12 milyona alir bizim is bilmez yonetim

Mariano maça çok durağan başladı ama sonradan açıldı
Maicon beklemediğim kadar iyi
Feghouli yazık tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor ama takım Feghouli 'yi sabote etmeye çalışıyor resmen
Belhanda iyi ama dengesiz işte

Yunus&Sinan&Donk&Fernando&Ndiaye 'yi filan düğünümde bile oynatmam bu halleriyle adamlar Galatasaray 'da forma giyiyorlar ...

Geri
Üst Alt