Hazırlık Maçı | RB Leipzig 1-1 Galatasaray | MS | 12 Ocak | GS TV

linnes gol mu yediriyordu iki kere, orta sahadan? Paso foul mü yapiyor? Belhanda os icine ediyor yeniden. Hadi o nu birak, zarar veriyor yeniden paso

nolmus faul yapiyorsa
rakip de paso faul yapiyor bizden de biri yapacak elbet
linnes de golde hatali ayrica

Kondisyonerin eli değdiği belli.

Fark yiyecek bir oyun oynamiyoruz,mucadele var,eksiklere ragmen ama iste santrafor yok sol acik ta Onyekuru olsaydi farkl olabilirdi,ama tabi Leipzig i cok takip etmiyorum ligdeki durumlarini bilmiyorum,ayrica fark yersek te kotu gidip trezeguetbi 12 milyona alir bizim is bilmez yonetim
Taraftarın bu kadar kandırıldığı baska bir yıl olmamıstır

Sinan top kaybedince sırıtıyorum. Kazara falan gol atmaz umarım. Bruma'yı da iyi kitlemişiz bunlara. 24 yaşına geldi ve hiçbir gelişim yok.

ya birader takmışsınız belhanda'ya. takım ilerde top tutamıyor pozisyona girecek oyuncusu yok hala belhanda kekosundan bahsediyorsunuz.
belhanda çok iyi bir oyuncu değil ama şu takımda belhanda'nın yerine şınayder'i koysan ne değişecek? forvettttttttt lazımmmmmmmmmm

Fernando denen adam artıķ iyice utanmazlıģa vermiş,bu herifi.acilen şutlamalı,temposu ancak kaleci için yeterli.

Sinan top kaybedince sırıtıyorum. Kazara falan gol atmaz umarım. Bruma'yı da iyi kitlemişiz bunlara. 24 yaşına geldi ve hiçbir gelişim yok.

Biz de ki halinden bile gerilemiş durumda sanki. Ligimizde ki sıradan oyuncular bile Mariano ve Maicon'un içinden geçerken varlık gösterememesi enteresan.

Yönetim olsam şu maçtan sonra alanı açıklardım.

Eksiğimiz çok değil

1 As forvet
2 Stoper
1 6 numara
1 8 numara
1 10 numara
1 kanat
1 yedek forvet
1 yedek stoper
1 yedek kanat
1 yedek 8 numara

Aldık mı tamamdır

yazmistim zaten pas hatalarini yaptigini. Bir tane maicona galiba arkasina verdi, tac oldu. Bir tane de uzun top taca gitti.
Pardon o halde kacirmisim ya sonucta gayemiz takim oynasin kotu poz. Saymanin alemi yok hepsi oynasin ben laf ettiklerim icin mahcup olayim

Doğru kanat forvetti değil mi o
aynen. Ondan cok ama cok istiyorum Alani. Bir anda belese iki tane mevki kapatmis oluruz. Yaninda da adam gibi bir forvet al. Ya da Ayagi düzgün forvet al yeter

Kanatlar : Alan,Fegh,Onyekuru + Yunus,Sinan + Emre,belhanda olur. Yeter'de artar
Forvet : xx,Alan,Sinan

Geri
Üst Alt