- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Bence 1 tane başkan lazım ilk önce.Bir ortasaha 2 forvet 1 tanede kanat oyuncusu lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 1 tane başkan lazım ilk önce.Bir ortasaha 2 forvet 1 tanede kanat oyuncusu lazım
linnes gol mu yediriyordu iki kere, orta sahadan? Paso foul mü yapiyor? Belhanda os icine ediyor yeniden. Hadi o nu birak, zarar veriyor yeniden paso
Taraftarın bu kadar kandırıldığı baska bir yıl olmamıstırFark yiyecek bir oyun oynamiyoruz,mucadele var,eksiklere ragmen ama iste santrafor yok sol acik ta Onyekuru olsaydi farkl olabilirdi,ama tabi Leipzig i cok takip etmiyorum ligdeki durumlarini bilmiyorum,ayrica fark yersek te kotu gidip trezeguetbi 12 milyona alir bizim is bilmez yonetim
Takıma gereksiz para harcatıp takımdaki ahengi bozmak isteyen kuşlar bunlar.Bir ortasaha 2 forvet 1 tanede kanat oyuncusu lazım
Doğru kanat forvetti değil mi okanat lazim degil bana göre. Eger ALAN'i alirsak Kanat+ 1. Tane Forvet hal etmis oluruz. Asiri derece de önemli bir Oyuncu haline geldi Alan artik
Bu arkadaşı alın burdan!Takım taş gibi mücadele ediyor. Buradan günlerdir yönetimi eleştirenlere selam olsun. Bu takımın ne eksiği var elinizi vicdanınıza koyup söyleyin. Yok forvet eksik yok stoper eksik bilmem ne. Takımı görüyorsunuz işte. Fatih hocaya güvenin
dirsek cakmak normal mi? Lig maci /Avrupa maci olsa coktan sariyi yemisti herifnolmus faul yapiyorsa
rakip de paso faul yapiyor bizden de biri yapacak elbet
linnes de golde hatali ayrica
nereden ?
Sinan top kaybedince sırıtıyorum. Kazara falan gol atmaz umarım. Bruma'yı da iyi kitlemişiz bunlara. 24 yaşına geldi ve hiçbir gelişim yok.
dirsek cakmak normal mi? Lig maci /Avrupa maci olsa coktan sariyi yemisti herif
Pardon o halde kacirmisim ya sonucta gayemiz takim oynasin kotu poz. Saymanin alemi yok hepsi oynasin ben laf ettiklerim icin mahcup olayimyazmistim zaten pas hatalarini yaptigini. Bir tane maicona galiba arkasina verdi, tac oldu. Bir tane de uzun top taca gitti.
aynen. Ondan cok ama cok istiyorum Alani. Bir anda belese iki tane mevki kapatmis oluruz. Yaninda da adam gibi bir forvet al. Ya da Ayagi düzgün forvet al yeterDoğru kanat forvetti değil mi o