Hazırlık Maçı | RB Leipzig 1-1 Galatasaray | MS | 12 Ocak | GS TV

Fernando copune hala savunanlar var.

Takımın basarısı icin koyun gibi desteklemek kesinlikle bu camiaya yapılacak en büyük suctur. Sen ben ses etmesen sinan eren mugdat ile yola devam edecekler. Orta sıra takımı değildir Galatasaray biraz akıllı olun ya

Pardon o halde kacirmisim ya sonucta gayemiz takim oynasin kotu poz. Saymanin alemi yok hepsi oynasin ben laf ettiklerim icin mahcup olayim
aynen bu . Bunu da yazdim: Belhanda normalinden bile cok kötü oynuyor. Dün gelen teklifi daha da bozmus gibi sanki

İzleyelim bakalım 2. Yarıyı.
Fernando/sinan varken pek bişey ummuyorum
Forvet zaten yok

aynen. Ondan cok ama cok istiyorum Alani. Bir anda belese iki tane mevki kapatmis oluruz. Yaninda da adam gibi bir forvet al. Ya da Ayagi düzgün forvet al yeter

Kanatlar : Alan,Fegh,Onyekuru + Yunus,Sinan + Emre,belhanda olur. Yeter'de artar
Forvet : xx,Alan,Sinan
Sinan bence bilerek oynamıyor bakalım maç sonu hoca ne diyecek

1 stoper,1 ön libero,1 ortasaha,1 kanat,2 forvet eksikler bunlar,gitmesi gerekenler MAİCON,DONK,BELHANDA,FERNANDO&MARİANO...

Sinan bence bilerek oynamıyor bakalım maç sonu hoca ne diyecek
yooo bilerek felan degil. Adam
a) Baya uzun sakatti
b) önde yapa yanliz kaliyor, bizim 8/10 belirsiz belhanda orta saha - forvet köprüsünü beceremiyor. Ndiaye'de bir yere kadar yapabiliyor.

hadi leipzig
10 gol at
BİZ GALATASARAYLIYIZ ULAN
10 gol at bize
biz takımımızı çok seviyoruz
forvet istiyoruz
onun için 10 gol at
Bu maçtan galibiyet çıkarsa emin ol sadece alan transferi olur başkada transfer olmaz.Biz hiçbir zaman istemeyiz takımımızın mağlup olmasını bizi buna zorlayanlar utansın.

yooo bilerek felan degil. Adam
a) Baya uzun sakatti
b) önde yapa yanliz kaliyor, bizim 8/10 belirsiz belhanda orta saha - forvet köprüsünü beceremiyor. Ndiaye'de bir yere kadar yapabiliyor.
Yok ya top ayağına geldimi kontrol edemiyor. Basmıyor bilerek isteksiz herif bildiğin. Ama iyi yapıyor iyi.

Selçuk girecek herhal.

Ikinci gol is loading

sent via GSC

Batshuayi iki gün önce valencia ile sözleşmesini fesh etti.Bugün monacoyla anlaşmış.İş bitirici olmak böyle birşey.

Mustafa kapi ndiaye yerine
Atalay varsa, belhanda yerine
bir de Onyekuru Sinan/Yunus yerine
girmeliler

Geri
Üst Alt