Hazırlık Maçı | Romanya 2-0 Türkiye | MS | 9 Kasım | TV8

pasiflikten aktifliğe geçiş aşamana şahit olmamız güzel de 11 tane çok olmadı mı?

Futbol 11 kişiyle oynanır unuttun mu Fatihcim ama dersen ki ben gol yollarında iyiyim..

Kötü oynasam bile formayı terimle sırılsıklamm ederim, seni seve seve yazarım ilk 11'e..

Hemde en Başa:orange:

Hep istemediğimiz şeyler oluyor.

Lucescuyu istemiyoruz ülke olarak nefret ediyoruz ama bırak 20 milyonu dinlemeyi 1 bunagi dinleyip 20 milyonu uzuyorlar.

Yabancı sınırının gelmesi için bir neden daha.Yavaş yavaş sınırı kitleyecekler.

Gelsin aga şu muhabbet kesilsin öyle abartılı birşey olmaz herhalde 7-8 iyidir

Futbol 11 kişiyle oynanır unuttun mu Fatihcim ama dersen ki ben gol yollarında iyiyim..

Kötü oynasam bile formayı terimle sırılsıklamm ederim, seni seve seve yazarım ilk 11'e..

Hemde en Başa:orange:

pasif oyun dizilişi bana göre değil dorukcuğum çiçekler ve böcekler konulu spor müsabakası dersen olabilir :)

Turnuva zaten gitti.
Artık radikal bir kara şart.

Gençleri (en fazla 25/26) oynatalım... Kaybedecek birşey kalmadı. Bari yeni jenerasyon berbere oynayıp.... alışma ve birbirlerine tanıma için fırsat.

DONg5zbW4AATwur.jpg

:asd22::asd22:
Hayırdır Almanya ile San Marino maç mı yaptı ?

Mircea Lucescu: "Kendi kulüplerinde 11'de olabilmeleri için oyuncularım ile de konuşağım. Oğuzhan için de, Selçuk için de bunu yapacağım"

...

Son dakikalarda 3- 3- 3 diye tempo tutunca babamın ters ters baktığını farkettiğim maç :D

Şu bunağı getireceğinize Şenol'u getirecektiniz hem Beşiktaş boku yiyecekti hem de bu yabancı muhabbeti çıkmayacaktı.

serdarın yediği çalım muazzam komik birşeydi

Geri
Üst Alt