- 12 Ocak 2013
- 48.762
- 56.181
- 4.128
türkcelin reklama bak cringe şov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haris'in yanına hareketli ve iyi bir bitirici alabilirsek çok farklı şeyler izletecek gibi bu sezon
almadan önce arastirmislardir herhalde hukuki durumunu.Salernitana aptal mıymış yoksa çok mu zenginmiş?
Yine bulduğunu attı.Haris yine mi attı aslanım
Turk milleti Turkiye’yi tercih etmiyor. Botheim neden etsinBotheimi miye almadık demeyin, alamadık oyuncu tercih etmedi burayı, benim bildiğim.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maç başında da yine benzer boşlukları Oğulcan için yarattı. Target man rolünü iyi oynayabilir zaten, Orhan Uluca'nın da dediği gibi pis işleri Haris'e yaptırtıp oluşan boşlukları tamamlayacak birisi olursa hem forvetin değerini katlar hem de skor olarak hücum hattımız beklentiyi karşılar. 4-4-2 oynamayı düşünüyor zaten Okan Buruk, orası belli. 4-4-2 oynayacaksak orta saha özellikli bir kenar oyuncusuna daha ihtiyacımız olacaktır. Haris gibi bir adam varken ben ciddi ciddi nispeten genç yaş, hareketli ve bitirici birisini kovalardım. Değerini katlar, rekor bedelle satış yaptırtır bu adam yanında oynayana.Barış ben yanlış görmediysem sağ kanattaydı sonra severoviçle çift forvete döndü ,emre kılınçta sağa geçti .sefer pivotluğa soyundu ve barışa alan açtı,barışta daha aktif göründü yeni yerinde.bilmiyorum yanlış gözlemlemiş olabilirim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
almadan önce arastirmislardir herhalde hukuki durumunu.
grillitsch ve gueye transferlerine harcanan toplam sürenin birazini botheim'a ayirmadiysak yanlis olmus.
satabilecegin norvecliyi almak daha mantikli. elde kalacak olani almak degil
Halk arasında sinayder damarı derler kardesimBu damar!
![]()