Hazırlık Maçı | Salernitana 1-1 Galatasaray | MS | 27 Temmuz | Spor Smart

Haris'in yanına hareketli ve iyi bir bitirici alabilirsek çok farklı şeyler izletecek gibi bu sezon

Barış ben yanlış görmediysem sağ kanattaydı sonra severoviçle çift forvete döndü ,emre kılınçta sağa geçti .sefer pivotluğa soyundu ve barışa alan açtı,barışta daha aktif göründü yeni yerinde.bilmiyorum yanlış gözlemlemiş olabilirim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taylan ogulcan emre kılıç cicaldao morutsan satın takas yapın iki orta saha alin Allah aşkına defanstan top çıkaramıyoruz.
Okan hocam bu takımın başka bir planı yok mu neden illa zorluyorsun.
Ömer bayramı oynatsan ortada Taylan cicaldao dan iyi oynar

Salernitana aptal mıymış yoksa çok mu zenginmiş?
almadan önce arastirmislardir herhalde hukuki durumunu.
grillitsch ve gueye transferlerine harcanan toplam sürenin birazini botheim'a ayirmadiysak yanlis olmus.
satabilecegin norvecliyi almak daha mantikli. elde kalacak olani almak degil

botheim dan çok Coulibaly ilgimi cekti kanat mi os mu belli degil ama çok dinamik

botheim 2. posyonu kötü kaçırdı #tbh.

Bu damar!
FYsGi8gWQAI84ta

Barış ben yanlış görmediysem sağ kanattaydı sonra severoviçle çift forvete döndü ,emre kılınçta sağa geçti .sefer pivotluğa soyundu ve barışa alan açtı,barışta daha aktif göründü yeni yerinde.bilmiyorum yanlış gözlemlemiş olabilirim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maç başında da yine benzer boşlukları Oğulcan için yarattı. Target man rolünü iyi oynayabilir zaten, Orhan Uluca'nın da dediği gibi pis işleri Haris'e yaptırtıp oluşan boşlukları tamamlayacak birisi olursa hem forvetin değerini katlar hem de skor olarak hücum hattımız beklentiyi karşılar. 4-4-2 oynamayı düşünüyor zaten Okan Buruk, orası belli. 4-4-2 oynayacaksak orta saha özellikli bir kenar oyuncusuna daha ihtiyacımız olacaktır. Haris gibi bir adam varken ben ciddi ciddi nispeten genç yaş, hareketli ve bitirici birisini kovalardım. Değerini katlar, rekor bedelle satış yaptırtır bu adam yanında oynayana.

Taktiksel bazı varyasyonlar görmek sevindirdi oyuncu kalitemiz düşük bile olsa

almadan önce arastirmislardir herhalde hukuki durumunu.
grillitsch ve gueye transferlerine harcanan toplam sürenin birazini botheim'a ayirmadiysak yanlis olmus.
satabilecegin norvecliyi almak daha mantikli. elde kalacak olani almak degil

Ben de onu diyorum. Bizimkiler sözde 3 hukuk firmasına başvurmuştu, ikisi sorun yok demişti, üçüncüsünden de olumlu yanıt gelirse alacaktık. Üçüncü yan mı çizdi yani? Salernitana kaç hukuk firmasına sormuş acaba? Ben Salernitana'nın öyle risk alacağını sanmıyorum. Kendilerinden eminlerdir demek ki... Eğer Salernitana büyük aptallık yapmadıysa onlara kaptırmamız cidden utanç verici ve üzücü...

Geri
Üst Alt