Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazırlık Maçı | Salernitana 1-1 Galatasaray | MS | 27 Temmuz | Spor Smart
Bunu ciddi ciddi sormana şaşırdım. Bir kere sadece bu seneye bakılmaz. Genel olarak avantajlar ise; küme düşmemeye değil şampiyonluğa oynama hedefi olan bir takımda olmak. Gelecek sene veya sonraki sene alt ligde oynamak zorunda olma ihtimalinin çok daha düşük olması. Bu sene değilse de ilerleyen yıllarda Avrupa kupalarında oynama şansının çok daha yüksek olması. Daha yüksek maaş. Daha ne olsun?
Selenitana'nın tek avantajı bir ihtimal Serie A takımlarının yakın radarında olma ihtimali ama takım iyi oynamazsa o da zora girer. Ancak Avrupa'da oynayabilirse GS, İtalya dışında kalan Avrupa ülkeleri için daha iyi bir vitrin bile oluyor.
Ulan 2 dakika önce Barış bu maç fena değil sanki diyordum, sağolsun futbolcularımız beni her saniye yanıltıyor, özellikle de yerli olanlar. En son böyle bir maçta Emre Akbaba ya sallarken adam 35-40 metreden gol atmıştı
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.