Hazırlık Maçı | Salernitana 1-1 Galatasaray | MS | 27 Temmuz | Spor Smart

Saç lastiğini kopartayım Taylan!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yav adam presle aldı topu ayağına bastılar kendi pozisyonunu ortaya çıkarmış.. emre k gayet iyi oynuyor...

Şu barışa son karar anı konusunda birşeyler göstersek süperligin en yetenekli sağ kanadı olur.

Barış tam bir kabız topçu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden tercih edilmesin? Geçerli avantajın ne Galatasaray olarak bu sene?

Bunu ciddi ciddi sormana şaşırdım. Bir kere sadece bu seneye bakılmaz. Genel olarak avantajlar ise; küme düşmemeye değil şampiyonluğa oynama hedefi olan bir takımda olmak. Gelecek sene veya sonraki sene alt ligde oynamak zorunda olma ihtimalinin çok daha düşük olması. Bu sene değilse de ilerleyen yıllarda Avrupa kupalarında oynama şansının çok daha yüksek olması. Daha yüksek maaş. Daha ne olsun?

Selenitana'nın tek avantajı bir ihtimal Serie A takımlarının yakın radarında olma ihtimali ama takım iyi oynamazsa o da zora girer. Ancak Avrupa'da oynayabilirse GS, İtalya dışında kalan Avrupa ülkeleri için daha iyi bir vitrin bile oluyor.

Yani ne bekliyorlar bu adamlardan anlamıyorum

Cicaldau
Emre Kılınç
Taylan
Oğulcan
Ömer

Bunları derhal gönderin kardeşim şu adamları

Barış ve Morutan'ı da kiraya verelim

Barış tam Adama Traore'nin biraz daha yeteneksiz ve çok daha beyinsiz hali.

Ulan 2 dakika önce Barış bu maç fena değil sanki diyordum, sağolsun futbolcularımız beni her saniye yanıltıyor, özellikle de yerli olanlar. En son böyle bir maçta Emre Akbaba ya sallarken adam 35-40 metreden gol atmıştı :)

Geri
Üst Alt