Hazırlık Maçı | Sk Sigma Olomouc 0-2 Galatasaray | MS | 16 Temmuz | Spor Smart

bizde oyun anlayışıyla birlikte oyuncularında değişmesi gerekir veya bazı oyuncuların yerleri örneğin kerem nedeniyle sürekli geçiş oyunu seçmek saçma keremin forvet arkısına dönüşmesi gerekir. ben antrenörü olsam 7/24 griezmannı izletirim bizim kanada draxler cok iyi bir secenek olur

ve okan hoca keremi ortaya koydu :)

Son düzenleme:
Ya arkadaş ben başka macmi seyrediyorum neresi çok kötü çok iyi olmasada idare eder ara ara güzel paslaşmalar oluyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük ihtimalle evet, başka maç izliyorsun, ilk yarı koca 45 dakika kaleyi tutan tek şutu, tehlikeli tek atağı olmayan takıma çok kötü değiliz diyorsan ya başka maç izliyorsundur ya da küme düşmemeyi başarı sayiyorsundur.

Niye yeni transfer sol bekimizi almıyorsun oyna

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu şahıs niye oynatılıyor hala?!!!!

Gomis'in ileriye gitmesini geçtim attığı geri pasa bak :D

Gecen sene kume dusmememiz bu sene dusmeyecegimiz anlamina gelmez. Umarim yonetim bunun farkindadir.

kendisi icin en hayirlisi olur. yilmaz vural gelsin ligde tutunmaya calissin en azindan aliskin okanin kariyerini yok etmeye hakkimiz yok.
Bu sene ta haziran başinda dedigim gibi yok 10 transfer yapacağız yok 100.yilda sampiyon olacağız geçecektik bunları.
Gelir gelmez 10 günde transfer bitseydi umutlu olurdum ancak gerçek dünyaya gelmek zorundayız. Bu takım bu sene 3 ile 5. Arasınds bir yere kendine yer edinmeli. Yabi seneye avrupa ligine gidip bir miktar para yapmalıyız.
Yok 6 milyona talisca gelsin yok 10 milyon bons 3 milyon maaş verelim bunları unutup kendimize gelmeliyiz.
Uzun vadeli takım kurmamız lazım. Defansif özellikleri yüksek iki bek alınıp pva'yı hucum opsiyonlarından biri yapmaliyiz. Oeta sahaya da bir tane çapa alip forvette de mustafa muhammedde ısrar etmeliyiz.

Anca bu olur. Olması gerekir.

Bu sezon en az gol attığımız sezonu yaşayabiliriz. Bu takıma ilk yarıda şut çekememek rezilliktir.

Geri
Üst Alt