Hazırlık Maçı | Slovenya 0-1 Türkiye | M.S | 5 Haziran | ATV

Adamlar tek kale oynuyor.

Umarım turnuvada Cenk oynar. Burak sırf zarar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

burak çıkarsa izlemeyi düşünüyorum.

EURO'ya katildigimiz icin sevincliyim ama ayni zamanda Nuri Sahin, Emre Mor, Yunus Malli, Hakan Calhanoglu gibi oyuncularin harcanmasina üzülüyorum.

Ozan icin Oguzhan'i öne atip Hakan'i kanata aliyor mesela. Oysa ki ya Oguzhan ya Selcuk olmali, ikisi olmaz. Ozan'in ne isi var onu da anlamadim.

Iki kanat resmen kamyon, gidemiyor öne.. Arda ve Hakan net olmuyor kanatta.

Caner bitmis arkadas ya....adamlar madeni buldu devamli caner in kanadindan yükleniyorlar, fizik ve kafa olarak bitik...ulan asena adami ne hale soktun...kadin var adami vezir eder kadin var adami rezil eder..

Volkan-Gökhan-X-Balta-Caner-Topal-Nuri/Oguzhan-Arda-Hakan-Emre-Yunus

Bu 11'i göremeliydik bir hazirlik macinda.. Aklima ayrica Balta haric stoper gelmiyor.

EURO'ya katildigimiz icin sevincliyim ama ayni zamanda Nuri Sahin, Emre Mor, Yunus Malli, Hakan Calhanoglu gibi oyuncularin harcanmasina üzülüyorum.

Ozan icin Oguzhan'i öne atip Hakan'i kanata aliyor mesela. Oysa ki ya Oguzhan ya Selcuk olmali, ikisi olmaz. Ozan'in ne isi var onu da anlamadim.

Iki kanat resmen kamyon, gidemiyor öne.. Arda ve Hakan net olmuyor kanatta.
Hakan kanat değil. Milli takıma çağrıldığından beri 10 numaradan çok kanatta oynatılıyor, hatta bir ara ön libero da bile oynuyordu. Ilginç yani, neden oyuncular as pozisyonlarında oynatılmaz anlam vermek zor.

Bu Ozan dallamasının yüzünden Hakan gibi adamı kanatta harcıyoruz.

aynen takimda kanat oyuncusu yok..bu ozanda ne buluyor hoca anlamiyorum?? Oguzhan oynuyormu bu arada??

Burak ile duvar pasi deneyen adam mi kaldi daha te Allahim. O verdigin pas ile atak bitmistir zaten.

Kanatsiz oyun ile FT ne yapmaya calisiyor onu hala cozemedim, kac tane teori saldim kafama ama yok cikartamadim. Bitek biz galiba kanatsiz oyun ile birseyler yapmaya calisiyoruz.

Elin Slovenyasi bile guzel kanat bindirmeleri yapiyor bizimkiler de izleyip kaliyor. Boyle olmaz, boyle oynarsan EURO da seni ezerler.

Gercek bir kanat oyuncusu olmali ilk 11 de, hem Selcuk hem Oguzhan hem Hakan da olmaz. Birisi fazlalik.

Bu Yunus u neden zorla bizim takimi sec diye durdu onu da cozemedim, adam tercihini bizden yana kullandi ama dogru durust oynatildigi da yok. Gercekten Fatih Terim'in bazi huylari insani sinir ediyor.

Hakan kanat değil. Milli takıma çağrıldığından beri 10 numaradan çok kanatta oynatılıyor, hatta bir ara ön libero da bile oynuyordu. Ilginç yani, neden oyuncular as pozisyonlarında oynatılmaz anlam vermek zor.

Terim bunu hep yapiyor ya.. Taktigi oyuncular icin digerlerini baska pozisyona atiyor. Umut'u fln sag kanat oynatiyordu vsvs.

Hakan yine defansif orta saha bile oynar ama iste kanat oynamaz. Takim net gecen ki ve bugün ki macta gidemiyor arkadas kaleye. Bu anlayis ile zor organize oluruz rakip kalede. Hele ki Hirvatistan ve Ispanya gibi topa cok sahip olan takimlara karsi..

Neden söyle basip giden oyunculari kanatta kullanmazlar anlamiyorum acikcasi.

Kanatsız 4-2-3-1 oynamak valla çok ilginç. Açıklar açık değil, stoper stoper değil, hele Selçuk'un yanındakinin ne olduğu belli değil.

Hakan gibi müthis sut atan oyuncun var elinde, sen ise kanat'a atarak adami cezalandiriyorsun. Kanatta topla bulustugu an geriye dönüyor, dikkat edin.

Bu Ozan topcu falan degil yeminleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....ulan cezasahasinda topla bulusuyor topu geriye oynuyor...yeteneksiz iyiki fenev aldi bu adami, fatih hocaninda bazi oyuncularda gercekten mide bulandirici takintisi var...

Volkan
Gökhan Mehmet Hakan Caner
Oğuzhan Nuri
Yunus Hakan Arda
Cenk

70'te Emre Mor girsin.

Topal'ı stoperde harcamasak normalde Topal-Oğuzhan-Hakan ortasahası olurdu. Arda-Yunus kanatlar, Cenk de santrafor olurdu.

Geri
Üst Alt