Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
Gecen mac ve bu mac hic pozisyonumuz yok resmen. Buna ragmen hala sacma 11ler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topal'i da zorunlu oldugu icin stoperde oynatiyor zaten oranin adami degil aslinda. Malesef stoper sıkıntısı var baska caremiz de yok suanda.Topal'ı stoperde harcamasak normalde Topal-Oğuzhan-Hakan ortasahası olurdu. Arda-Yunus kanatlar, Cenk de santrafor olurdu.
Topal'i da zorunlu oldugu icin stoperde oynatiyor zaten oranin adami degil aslinda. Malesef stoper sıkıntısı var baska caremiz de yok suanda.
Ersan i veya su Atinc i alabilirdi o konuda ayni dusunuyoruz bence. Ama Ahmet ile falan olmaz tam amator bir topcu o.Ersan'ı neden çağırmadı ki? Ben gerekirse Ahmet riskini alırım yine de Topal'ı ortasaha oynatırım.
Defans ve kale hariç gayet iyi bi kadro.
Volkan
Gökhan Mehmet Hakan Caner
Oğuzhan Nuri
Yunus Hakan Arda
Cenk
70'te Emre Mor girsin.
Ersan i veya su Atinc i alabilirdi o konuda ayni dusunuyoruz bence. Ama Ahmet ile falan olmaz tam amator bir topcu o.
Bunu ben de anlamıyorum açıkçası. Ersan da öyle ahım şahım bir stoper değil ama neden bu kadroda yer almaz, hele hele Ahmet Çalık ve Semihin yer aldığı bir kadroda.Ersan'ı neden çağırmadı ki? Ben gerekirse Ahmet riskini alırım yine de Topal'ı ortasaha oynatırım.
Almanya da nasil oynadi bu sezon hic fikrim yok dogrusunu soylemek gerekirse ama Besiktasta onceki sezon oynadiginda bir kac macta hosuma gitmisti ayrica cok genc.Atınç da çöp.