Hazırlık Maçı | Slovenya 0-1 Türkiye | M.S | 5 Haziran | ATV

Ozan'ın 11 de işi yok.
Burak da bi zahmet Cenk'e bıraksın yerini.

Topal'ı stoperde harcamasak normalde Topal-Oğuzhan-Hakan ortasahası olurdu. Arda-Yunus kanatlar, Cenk de santrafor olurdu.
Topal'i da zorunlu oldugu icin stoperde oynatiyor zaten oranin adami degil aslinda. Malesef stoper sıkıntısı var baska caremiz de yok suanda.

Ersan i veya su Atinc i alabilirdi o konuda ayni dusunuyoruz bence. Ama Ahmet ile falan olmaz tam amator bir topcu o.

Evet Atınç da var. Ya da en kötü Semih oynasın ne olacak. Ben yine de Topal'ı ortada kullanırım. Topal ortasahaya geçince Oğuzhan, Hakan gibi adamları Selçuk'a gerek kalmadan kullanabiliriz.

Ersan'ı neden çağırmadı ki? Ben gerekirse Ahmet riskini alırım yine de Topal'ı ortasaha oynatırım.
Bunu ben de anlamıyorum açıkçası. Ersan da öyle ahım şahım bir stoper değil ama neden bu kadroda yer almaz, hele hele Ahmet Çalık ve Semihin yer aldığı bir kadroda.

Muhtemelen "iki stoper de sol ayaklı olmaz" diye mi düşündü artık bilemiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ersan da Atınç da kötü oyuncular. Defansa en iyi tercih Ömer toprak ve Yalçın Ayhan olurdu.

Şu an milli takımda oynayacak seviye de stoper yok bunu biliyoruz ama en azından herkes yerli yerinde oynar. Topal ortasahayı toparlar. Topal da süper oynamıyor hani stoperde.

Topal'a stoperde hiç güvenmiyorum lan. Yakacak bizi maçın birinde

Geri
Üst Alt