- 11 Haziran 2015
- 39.849
- 28.257
- 2.193
Keremin alternatifi yok, rekabet sifir forma zaten benim gibisine salliyo
barış kesebilir onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremde çok kötüydü ve savunmaya yardım etmedi hic
Renkdaş haftaya eleme maçı var biliyorsun.Hazırlık maçı olduğunun umarım farkındayızdır geçen Wien macında çatır çatır top oynadık bu maç ise yükleme yorgunluğu var gibi gözüküyor. Sakin olmakta fayda var.
Deniz zorlu mertens oynar diyorduKendisine avusturyada bi kır evi ayarlayalım hemen emekliliğin keyfini çıkarsın bu adamdan gs ilk 11 topçusu olmaz artık
asist kralıKeremin alternatifi yok, rekabet sifir forma zaten benim gibisine salliyo
Ulan Rashica gelmesin diyen yok, Rashica 10 milyona gelmesin diyen var. Dram yaratmayalım
Kerem hep kafasi olmayan tavuk gibi kosuyo
Boey bile pestil gibi, bi Zaniolo aygırında tık yok 
Topsuz oyunda Rashica, Zaniolo'dan daha komple bir oyuncu. Zaniolo bir hücum silahı, Rashica ise ideal bir kanat oyuncusu.Yahu hala rashica demeyin Allah aşkina..sanki olsa çok farklı olacak..
Zaniolo en az iki gömlek üstün rashicadan bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz..bize sol kanat lazım sol kanat..rakibin içinden geçecek sol kanat.kerem dururken şu macda demek saçma..
Bize tempo lazım tempo hala Kerem diyenler var..
Biz doğru kadro olusturmazsak angelinhodanda zaniolodanda gerekeen verimi alamayiz .ama doğru kadroyu kurarsak bu adamlar fark yaratacak işler yapar.
Millet kafa buluyor.Bizde hesapta yiyoruz.Klasik gsc ahalisi sezon önü saçmalama ve takım kötülemeler başlamış.![]()
Yahu hala rashica demeyin Allah aşkina..sanki olsa çok farklı olacak..
Zaniolo en az iki gömlek üstün rashicadan bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz..bize sol kanat lazım sol kanat..rakibin içinden geçecek sol kanat.kerem dururken şu macda demek saçma..
Bize tempo lazım tempo hala Kerem diyenler var..
Biz doğru kadro olusturmazsak angelinhodanda zaniolodanda gerekeen verimi alamayiz .ama doğru kadroyu kurarsak bu adamlar fark yaratacak işler yapar.