Hazırlık Maçı | Sturm Graz 2-0 Galatasaray | MS | 18 Temmuz | GS TV

Maçı nereden izliyorsunuz ben anlamadım bu katıl olayını sabah katılmıştık ama canlı yayın yok bir şey yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

torreira izlemıs ve kufru basmıstır bu ortasahaya

Beyler maçı taraftar olduğunuz için mi izliyorsunuz para verdiğiniz için mi bir karar verin yav.

Kanat lazım değil abartmanın alemi yok. Zaniolo gibi adamı mı yedek bırakacaksın? O sıkar zaten artık. Geçen yıl tam hazır değildi, kırmızı yedi vs de. İtalya milli takım oyuncusunu yedek bırakamazsın. Ya forvet arkası, ya sağ kanat ona ait. Sol yerli kontenjanı mecbur. Sağ için ayrıca Morutan, Yunus, Yusuf, Barış 50 tane oyuncu var.

Bizim bu düzende yani geçen sezonki formatta oynayacaksak Mertens, İcardi ve Sergio’yu acil olarak yedeklememiz lazım. Mertens’ing yedeği Mata gitti. Icardi yedeği Gomis gitti. Bunlar fazla maç oynamasa da kritik maçlarda takımı kurtardılar.

Beyler maçı taraftar olduğunuz için mi izliyorsunuz para verdiğiniz için mi bir karar verin yav.

:D
jose-mourinho-laugh.gif
Bu ara kanaat önderi gibi sert çıkışlar bana kalıyor yaw. Erden Bey yumuşattı milleti

Transfer sezonu başladığı an herşeyden evvel ortasaha işini çözmemiz lazımdı ,bizim en çok aksayan ve vasat yerimizdi mutlaka çok iyi 2 tane ortasaha almalıyız

Şu an takımda topu alıp dönüp takımı atağa kaldıracak tek isim var halil

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mitsö - berkan - mertens merkeziyle iyi futbol izleyememek normal, bunların üçüde değişeceği için sakin kalmakta fayda var.

Geri
Üst Alt