- 2 Temmuz 2011
- 133.662
- 56.213
- 5.338
Yunus ilk yedigimiz golden önce morutanin atacağı gole engel oldu.sonrabhata yapip gol yedirdi ve şimdi de morutanin asistini yedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens, geçen seneki matayi bile aratır. 4 milyon euro çöpe gidecek.Hazirlik maci fazla abartmaya gerek yok aslinda ama su bir gercek. Mertens bu sene fazla katki veremeyecek gibi. Acil orta saha sart
Yazdık Kaan Ayhan orta sahada Berkan ve Midtjö ikilisinin oynamasından daha hayırlı diye. Sergio veya Lucas’tan biri varsa tamam yanına Berkan veya Miço’yu oynat ama ikisi yanyana felaket oluyorlarAngelino ortasahada oynasaydı daha fazla ileri top taşırdı. İki tahta ayak ile nasıl bir oyun düşündü acaba Okan hoca. Kenarda Kaan Ayhan var ayağı düzgün. Onu oynatsaydın bari
Zaniolonun imkan varsa maddesi en az 50 ye çıkartılmalıdır.geçen gördüğü kırmızı karttan sonra soğudum, bariz göz göre göre gördü kırmızıyı kritik haftalarda. fb macında 2 gol atınca herkes unuttu
kötü topcu demiyorum herif ztn 30m kötü demek için deli olmak fln lazım
ama güvenilir bi topcu gibi gelmiyor bana
bir de 30m sıcak para girerse kadroyu şekillendiririz