Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.997
- 2.275
- 1.948
Hamza baba torpiliyle en fazla 1.ligde mücadele eder
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens yerine morutsan oynasın zalgiris maçında
Bu gereksizleri yollayıp yedekleri de iyileştirmek lazım.Kadroda çok fazla gereksiz adam var..
Hala alternatif oyuncu pesindeyiz
Topu önüne alıp herkesi geçmeye çalışma dışında meziyeti yok. Gitsin 2. Ligde oynasin önce, ama babası izin vermez.1 tane erkek bana hamza övmesın bundan sonra
YerliYunus ne olursa olsun gitmemeli diyenler online mı? Sola çekip kaleye vurmaktan başka bir şeyler katmalı repertuarına. Savunulması çok kolay bir oyuncu maalesef.
Reijkaard da über Barcelona’nın mihenk taşıydı, bizde gördük, bırakın artık şu kraldan çok kralcı işleri. Hayatınız biat.Rekor kırarak şampiyon takımın hocasına yazılan yoruma bak. Fıkra gibisiniz yemin ediyorum.![]()
4 değil 2.9 Mertens'in maaşı. Bilerek mi 4 yazıyorsunuz anlamıyorum. antu.com'a dönüyor burası bazen.Mertens, geçen seneki matayi bile aratır. 4 milyon euro çöpe gidecek.
Hep diyorum, hatta ilk oynadigi trabzon macinda belliydi.Kaan stopere göre ortasahada çok daha iyi yav.